https://kolorline.hu/Bál a hatékonyabb polgárőri szolgálatért

Bál a hatékonyabb polgárőri szolgálatért

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Sajókazán, a Balassi Bálint Általános Iskolában jótékonysági bált rendeztek március 30-án, melynek teljes bevételét a helyi polgárőrség hatékonyabb működésére, megújulására kívánják fordítani.


Fotók: Szűcs Mara

A jó hangulatú est házigazdája Stefán László polgármester, a polgárőri szolgálat elnöke volt. A programban a Freedance Társastánc SE műsora után László Attila, a Csillag születik harmadik szériájának győztese adott koncertet.

A vendégek a disznótoros vacsorát követően Molek Csongor talpalávalójára ropták a táncparketten hajnalig. A rendezvény előtt néhány szót váltottunk a falu első emberével, aki elmondta, hogy a polgárőrséget szeretnék létszámban növelni, melyhez anyagi forrásra lenne szükség. Tavaly sajnos az önkormányzat nem tudta segíteni a szervezetet, mert a törvény kimondja, hogy amennyiben a polgármester az egyesület elnöke, úgy az önkormányzat nem adhat közpénzből támogatást. A kieső költségek pótlását óhajtják biztosítani a befolyt összegből, mely az eszközállomány bővítésében, valamint a működési díjak fizetésében jelentene könnyebbséget. 


 

További híreink

Hogyan közlekedjünk kerékpárúton?

Dátum: 2019. jún 15. 08:00

Elkészült Kazincbarcikán a kerékpárút-hálózat utolsó szakasza is, így gyakorlatilag a város minden intézménye, nagyobb bevásárlóhelye megközelíthető lesz biciklivel. A biztonságos közlekedéshez azonban az is szükséges, hogy a kerékpárúton haladók tisztában legyenek a rájuk vonatkozó szabályokkal, illetve a gyalogosok is tudják, hogy az nem nekik van fenntartva. Érdemes tudni azt is, hogy ki minősül gyalogosnak.

Hétvégén is hőségriadó - Frissítő Kazincbarcikán 

Dátum: 2019. jún 14. 14:36

Kazincbarcikán péntektől – a harmadfokú hőségriasztásra való tekintettel – az Önkormányzat a belváros két pontján is vízosztást végez. Mivel az előjelezés szerint szombaton és vasárnap is marad a kánikula, ezért hétvégén is folytatódik a vízosztás.

Tour de Hongrie 2019: Kerékpáros Színes Város

Dátum: 2019. jún 14. 14:30

Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 2019-es harmadik szakasza június tizennegyedikén reggel 10.00 órától.

Külső Védelmi Terv Gyakorlat: Klórömlés szimuláció Kazincbarcikán

Dátum: 2019. jún 13. 16:31

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Kirendeltség helyi szervezete Kazincbarcika Város Önkormányzatával közösen egy klórömléses szimuláció segítségével tartott katasztrófavédelmi gyakorlatot június 13-án.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk