https://kolorline.hu/Együtt lenni jó!

Együtt lenni jó!

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Közös időtöltésre, szórakozásra hívták a község lakóit Bánhorvátiban, május 10-én és 11-én.


Fotók: Pál Gábor László

A szervezők jó előre az égiek segítségét kérték a rendezvény lebonyolításához. A korábbi napok rossz időjárása sem tartotta vissza a fellépőket és a látogatókat, hogy részt vegyenek a falunapon. A kezdő nap estéjén a Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata mutatott be érdekes produkciót. A 2007-ben alakult együttes célja az ősi magyar néplélek sajátosságainak, belső értékeinek a felidézése. A csoport előadását a Kárpátia zenekar élő koncertje követte. A rendezvény másnapján a köszöntők után a gyerekek kerültek a figyelem középpontjába: interaktív, zenés műsorával a Diri-Dongó együttes szórakoztatta az apróságokat. Ezt követően a helyi hagyományok ápolásának jegyében lépett színpadra a Bánhorváti Levendula Népdalkör, valamint a Borostyán Kórus, Nagybarcáról. A program a Jampi bohóc előadásával folytatódott, aki bűvésztrükkökkel kacagtatta meg a közönséget. A rendezők kreativitását dicséri, hogy igyekeztek minél színesebb műfajkínálatot összeállítani. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a tréfás kedvű mókamestert az egészen más stílust képviselő Akkord Színpad amatőr színjátszói váltották a pódiumon. A társulat tagjai népszerű musical és operettdalokból adtak elő egy csokorra valót, majd Postás Józsi mulatós zenéjére akár táncra is perdülhettek a jelenlévők. Este DJ Szatmári és Jucus muzsikájára vigadtak az érdeklődők. A napot retro disco zárta.

 

 

 

További híreink

Változnak a házi gyermekorvosi körzetek

Dátum: 2019. máj 22. 14:35

Kazincbarcikán szeptember elsejétől módosulnak a házi gyermekorvosi körzetek.

Megtalálták a tegnap eltűnt gyereket

Dátum: 2019. máj 22. 10:55

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a tegnap este folyamán megtalálták a Kurityáni Fészek Lakásotthonból elszökött fiút.

Utcafórumot tartott Szanyi Tibor

Dátum: 2019. máj 21. 21:04

Kazincbarcikán tett látogatást május 21-én Szanyi Tibor az Európai Parlament képviselője, aki utcafórum keretében beszélgetett a járókelőkkel.

Országos leány röplabda diákolimpia elődöntő Kazincbarcikán

Dátum: 2019. máj 21. 13:00

A színes városban rendezték meg az országos leány röplabda diákolimpia IV. korcsoportjának elődöntőit május 21-én.

Programajánló

Porfogó

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Horgászverseny

Kazincbarcika

Gyere és fuss velünk a sérült gyermekekért!"

Sajóbábony

III. Fitness Day Kazincbarcika

Kazincbarcika

Játszótéri kalandtúra!

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk