https://kolorline.hu/Együtt lenni jó!

Együtt lenni jó!

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Közös időtöltésre, szórakozásra hívták a község lakóit Bánhorvátiban, május 10-én és 11-én.


Fotók: Pál Gábor László

A szervezők jó előre az égiek segítségét kérték a rendezvény lebonyolításához. A korábbi napok rossz időjárása sem tartotta vissza a fellépőket és a látogatókat, hogy részt vegyenek a falunapon. A kezdő nap estéjén a Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata mutatott be érdekes produkciót. A 2007-ben alakult együttes célja az ősi magyar néplélek sajátosságainak, belső értékeinek a felidézése. A csoport előadását a Kárpátia zenekar élő koncertje követte. A rendezvény másnapján a köszöntők után a gyerekek kerültek a figyelem középpontjába: interaktív, zenés műsorával a Diri-Dongó együttes szórakoztatta az apróságokat. Ezt követően a helyi hagyományok ápolásának jegyében lépett színpadra a Bánhorváti Levendula Népdalkör, valamint a Borostyán Kórus, Nagybarcáról. A program a Jampi bohóc előadásával folytatódott, aki bűvésztrükkökkel kacagtatta meg a közönséget. A rendezők kreativitását dicséri, hogy igyekeztek minél színesebb műfajkínálatot összeállítani. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a tréfás kedvű mókamestert az egészen más stílust képviselő Akkord Színpad amatőr színjátszói váltották a pódiumon. A társulat tagjai népszerű musical és operettdalokból adtak elő egy csokorra valót, majd Postás Józsi mulatós zenéjére akár táncra is perdülhettek a jelenlévők. Este DJ Szatmári és Jucus muzsikájára vigadtak az érdeklődők. A napot retro disco zárta.

 

 

 

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk