https://kolorline.hu/Zemplént is meghódították

Zemplént is meghódították

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A berentei természetjárók ismét kétnapos túrán vettek részt májusban.

A túra során ellátogattak Sátor­aljaújhelyre, a Zsólyomkai pincesorra, a Magyar Kálvária emlékműhöz, a szárhegyi országzászlóhoz. Megtekintették a Megyer-hegyi tengerszemet, valamint ellátogattak Erdőhorvátiba és Tarcalra is. 
Ballók István és baráti társasága már közel öt éve szervez rendszeresen hasonló „sétákat”, melyhez az évek során sok berentei természetszerető is csatlakozott.
A húsz-harminc fős társaság számos helyen rótta a kilométereket Magyarországon, de a határon túl is jártak már.

Zempléni túra
Fotók: Dánné Maya

 

Zempléni túra

Zempléni túra

 

Zempléni túra

Zempléni túra

Zempléni túra

 

Zempléni túra

Zempléni túra

Zempléni túra

Zempléni túra

További híreink

A második éves RePohár esete a kevesebb szeméttel az idei Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. szept 05. 08:10

A 11. Kolorfesztiválnak — sok más tényező mellett — idén is büszke vívmánya lett az elenyésző mennyiségű szemét. A tavaly indított RePohár rendszer már a második évébe lépett. A mutatós kolorcitys és Kazincbarcika 70-es RePoharakat sokan visszaváltották, de már gyűjtők is szép számmal akadtak, akik hazavitték a kollekcióba az idei új példányokat. A szelektív gyűjtők szintén jól szuperáltak, és zömében újrahasznosítható szeméttel teltek meg. Mindez a fesztiválozók és szakemberek odafigyelésének is köszönhető.

Bányásznapi megemlékezés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. szept 04. 12:11

Magyarországon 1951 óta szeptember első vasárnapja bányásznap, amelyet az 1919. szeptember 6-án eldördült tatabányai csendőrsortűz áldozatainak emlékére rendeznek. Kazincbarcikán idén szeptember 1-jén az Egressy Béni Művelődési Központ melletti bányászszobornál tartották a koszorúzással egybekötött megemlékezést.

Intézmények nevezhetnek még a Kolorfutásra

Dátum: 2024. szept 03. 18:57

Csak pár napra és csak pár száz regisztráció erejéig újranyílt a BorsodChem Kolorfutás nevezési ablaka meghatározott csoportok részére.

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk