https://kolorline.hu/Már letölthető a KolorApp

Már letölthető a KolorApp

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Mint arról korábban is beszámoltunk, az alkalmazás segítségével a közszolgáltatásokkal, köztisztasággal és közterületekkel összefüggő hibabejelentések, a balesetveszélyes helyek, megrongálódott utcabútorok, díszkivilágítás, parkolás, park­gondozás, szökőkutak, vagy akár a járdák állapotának problémáit is be lehet jelenteni. 

Népszerű a mobil alkalmazás
 
Év eleje óta az alkalmazást letöltők és telepítők száma közelít a 400 főhöz. A felhasználók a legtöbb esetben a villamos hálózattal, ezen belül a köz- és díszkivilágítással, hulladékkal, parkgondozással, útkarbantartással, játszóterekkel, rongálásokkal, utcabútorokkal, kóbor álatokkal, rágcsálóirtással valamint csapadék- és belvízzel kapcsolatos problémákat jelentettek be. Gyakori bejelentés volt az illegális hulladéklerakás, a kiégett izzók, sérült kábelszekrények problémája. A parkokat és zöldfelületeket érintő esetekben jellemző a gallyazási igények bejelentése, az utak kapcsán pedig a járdák és gépjármű utak burkolatainak javítása. Az applikációt felhasználók több esetben is éltek fejlesztési javaslatokkal. 
 
 
Hatékony és gyors feldolgozás
 
A 123 bejelentés közül eddig 22  problémát oldottak meg a kollégák. Az applikáció használata – az eddigi tapasztalatok alapján - kiváltja mind a levél-, az e-mail-írást és a telefonálást is; előnye pedig, hogy a bejelentést tevő azonnali visszajelzést kap a probléma rögzítéséről, a későbbiekben pedig az ügy menetéről is. 
 
Pozitív visszajelzések a KolorAppról
 
A városlakók több esetben is közvetlen visszajelzést küldtek az applikáción keresztül az üzemeltetők felé, amik kivétel nélkül pozitívak voltak. A felhasználók örülnek az új kommunikációs csatornának, mivel könnyen, gyorsan használható és visszajelzést kapnak az adott bejelentésről.
Sok esetben a bejelentők nem alkalmazzák a GPS- helymeghatározást a bejelentéseknél. Az üzemeltetők kérik a felhasználókat, hogy a helymeghatározást használják,  ezzel segítik a helyszín azonosítását és a feladat gyorsabb megoldását!
 
 
További fejlesztések
 
A tervek szerint a későbbiekben több funkcióval is bővül az applikáció. Oktató jellegű slideshow-t helyeznek el a mobilalkalmazásban, és lehetőség lesz offline bejelentésre, azaz ha a felhasználónak nincs aktív internetkapcsolata, akkor „később beküldendő”-ként jelöltheti meg az adott bejelentést. Ezen kívül pontosítják a fejlesztők a térképnézetet, valamint tervben van a közétkeztetéshez, kultúrához és sporthoz kötődő bejelentő modul kialakítása is. A KolorApp Google Play és AppStore áruházakból is ingyenesen tölthető le .
 
 
 
 

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk