https://kolorline.hu/Már letölthető a KolorApp

Már letölthető a KolorApp

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Mint arról korábban is beszámoltunk, az alkalmazás segítségével a közszolgáltatásokkal, köztisztasággal és közterületekkel összefüggő hibabejelentések, a balesetveszélyes helyek, megrongálódott utcabútorok, díszkivilágítás, parkolás, park­gondozás, szökőkutak, vagy akár a járdák állapotának problémáit is be lehet jelenteni. 

Népszerű a mobil alkalmazás
 
Év eleje óta az alkalmazást letöltők és telepítők száma közelít a 400 főhöz. A felhasználók a legtöbb esetben a villamos hálózattal, ezen belül a köz- és díszkivilágítással, hulladékkal, parkgondozással, útkarbantartással, játszóterekkel, rongálásokkal, utcabútorokkal, kóbor álatokkal, rágcsálóirtással valamint csapadék- és belvízzel kapcsolatos problémákat jelentettek be. Gyakori bejelentés volt az illegális hulladéklerakás, a kiégett izzók, sérült kábelszekrények problémája. A parkokat és zöldfelületeket érintő esetekben jellemző a gallyazási igények bejelentése, az utak kapcsán pedig a járdák és gépjármű utak burkolatainak javítása. Az applikációt felhasználók több esetben is éltek fejlesztési javaslatokkal. 
 
 
Hatékony és gyors feldolgozás
 
A 123 bejelentés közül eddig 22  problémát oldottak meg a kollégák. Az applikáció használata – az eddigi tapasztalatok alapján - kiváltja mind a levél-, az e-mail-írást és a telefonálást is; előnye pedig, hogy a bejelentést tevő azonnali visszajelzést kap a probléma rögzítéséről, a későbbiekben pedig az ügy menetéről is. 
 
Pozitív visszajelzések a KolorAppról
 
A városlakók több esetben is közvetlen visszajelzést küldtek az applikáción keresztül az üzemeltetők felé, amik kivétel nélkül pozitívak voltak. A felhasználók örülnek az új kommunikációs csatornának, mivel könnyen, gyorsan használható és visszajelzést kapnak az adott bejelentésről.
Sok esetben a bejelentők nem alkalmazzák a GPS- helymeghatározást a bejelentéseknél. Az üzemeltetők kérik a felhasználókat, hogy a helymeghatározást használják,  ezzel segítik a helyszín azonosítását és a feladat gyorsabb megoldását!
 
 
További fejlesztések
 
A tervek szerint a későbbiekben több funkcióval is bővül az applikáció. Oktató jellegű slideshow-t helyeznek el a mobilalkalmazásban, és lehetőség lesz offline bejelentésre, azaz ha a felhasználónak nincs aktív internetkapcsolata, akkor „később beküldendő”-ként jelöltheti meg az adott bejelentést. Ezen kívül pontosítják a fejlesztők a térképnézetet, valamint tervben van a közétkeztetéshez, kultúrához és sporthoz kötődő bejelentő modul kialakítása is. A KolorApp Google Play és AppStore áruházakból is ingyenesen tölthető le .
 
 
 
 

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk