https://kolorline.hu/Már letölthető a KolorApp

Már letölthető a KolorApp

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Mint arról korábban is beszámoltunk, az alkalmazás segítségével a közszolgáltatásokkal, köztisztasággal és közterületekkel összefüggő hibabejelentések, a balesetveszélyes helyek, megrongálódott utcabútorok, díszkivilágítás, parkolás, park­gondozás, szökőkutak, vagy akár a járdák állapotának problémáit is be lehet jelenteni. 

Népszerű a mobil alkalmazás
 
Év eleje óta az alkalmazást letöltők és telepítők száma közelít a 400 főhöz. A felhasználók a legtöbb esetben a villamos hálózattal, ezen belül a köz- és díszkivilágítással, hulladékkal, parkgondozással, útkarbantartással, játszóterekkel, rongálásokkal, utcabútorokkal, kóbor álatokkal, rágcsálóirtással valamint csapadék- és belvízzel kapcsolatos problémákat jelentettek be. Gyakori bejelentés volt az illegális hulladéklerakás, a kiégett izzók, sérült kábelszekrények problémája. A parkokat és zöldfelületeket érintő esetekben jellemző a gallyazási igények bejelentése, az utak kapcsán pedig a járdák és gépjármű utak burkolatainak javítása. Az applikációt felhasználók több esetben is éltek fejlesztési javaslatokkal. 
 
 
Hatékony és gyors feldolgozás
 
A 123 bejelentés közül eddig 22  problémát oldottak meg a kollégák. Az applikáció használata – az eddigi tapasztalatok alapján - kiváltja mind a levél-, az e-mail-írást és a telefonálást is; előnye pedig, hogy a bejelentést tevő azonnali visszajelzést kap a probléma rögzítéséről, a későbbiekben pedig az ügy menetéről is. 
 
Pozitív visszajelzések a KolorAppról
 
A városlakók több esetben is közvetlen visszajelzést küldtek az applikáción keresztül az üzemeltetők felé, amik kivétel nélkül pozitívak voltak. A felhasználók örülnek az új kommunikációs csatornának, mivel könnyen, gyorsan használható és visszajelzést kapnak az adott bejelentésről.
Sok esetben a bejelentők nem alkalmazzák a GPS- helymeghatározást a bejelentéseknél. Az üzemeltetők kérik a felhasználókat, hogy a helymeghatározást használják,  ezzel segítik a helyszín azonosítását és a feladat gyorsabb megoldását!
 
 
További fejlesztések
 
A tervek szerint a későbbiekben több funkcióval is bővül az applikáció. Oktató jellegű slideshow-t helyeznek el a mobilalkalmazásban, és lehetőség lesz offline bejelentésre, azaz ha a felhasználónak nincs aktív internetkapcsolata, akkor „később beküldendő”-ként jelöltheti meg az adott bejelentést. Ezen kívül pontosítják a fejlesztők a térképnézetet, valamint tervben van a közétkeztetéshez, kultúrához és sporthoz kötődő bejelentő modul kialakítása is. A KolorApp Google Play és AppStore áruházakból is ingyenesen tölthető le .
 
 
 
 

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk