https://kolorline.hu/Már letölthető a KolorApp

Már letölthető a KolorApp

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Mint arról korábban is beszámoltunk, az alkalmazás segítségével a közszolgáltatásokkal, köztisztasággal és közterületekkel összefüggő hibabejelentések, a balesetveszélyes helyek, megrongálódott utcabútorok, díszkivilágítás, parkolás, park­gondozás, szökőkutak, vagy akár a járdák állapotának problémáit is be lehet jelenteni. 

Népszerű a mobil alkalmazás
 
Év eleje óta az alkalmazást letöltők és telepítők száma közelít a 400 főhöz. A felhasználók a legtöbb esetben a villamos hálózattal, ezen belül a köz- és díszkivilágítással, hulladékkal, parkgondozással, útkarbantartással, játszóterekkel, rongálásokkal, utcabútorokkal, kóbor álatokkal, rágcsálóirtással valamint csapadék- és belvízzel kapcsolatos problémákat jelentettek be. Gyakori bejelentés volt az illegális hulladéklerakás, a kiégett izzók, sérült kábelszekrények problémája. A parkokat és zöldfelületeket érintő esetekben jellemző a gallyazási igények bejelentése, az utak kapcsán pedig a járdák és gépjármű utak burkolatainak javítása. Az applikációt felhasználók több esetben is éltek fejlesztési javaslatokkal. 
 
 
Hatékony és gyors feldolgozás
 
A 123 bejelentés közül eddig 22  problémát oldottak meg a kollégák. Az applikáció használata – az eddigi tapasztalatok alapján - kiváltja mind a levél-, az e-mail-írást és a telefonálást is; előnye pedig, hogy a bejelentést tevő azonnali visszajelzést kap a probléma rögzítéséről, a későbbiekben pedig az ügy menetéről is. 
 
Pozitív visszajelzések a KolorAppról
 
A városlakók több esetben is közvetlen visszajelzést küldtek az applikáción keresztül az üzemeltetők felé, amik kivétel nélkül pozitívak voltak. A felhasználók örülnek az új kommunikációs csatornának, mivel könnyen, gyorsan használható és visszajelzést kapnak az adott bejelentésről.
Sok esetben a bejelentők nem alkalmazzák a GPS- helymeghatározást a bejelentéseknél. Az üzemeltetők kérik a felhasználókat, hogy a helymeghatározást használják,  ezzel segítik a helyszín azonosítását és a feladat gyorsabb megoldását!
 
 
További fejlesztések
 
A tervek szerint a későbbiekben több funkcióval is bővül az applikáció. Oktató jellegű slideshow-t helyeznek el a mobilalkalmazásban, és lehetőség lesz offline bejelentésre, azaz ha a felhasználónak nincs aktív internetkapcsolata, akkor „később beküldendő”-ként jelöltheti meg az adott bejelentést. Ezen kívül pontosítják a fejlesztők a térképnézetet, valamint tervben van a közétkeztetéshez, kultúrához és sporthoz kötődő bejelentő modul kialakítása is. A KolorApp Google Play és AppStore áruházakból is ingyenesen tölthető le .
 
 
 
 

További híreink

Újra nézők előtt játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata

Dátum: 2021. máj 08. 08:15

Vasárnap nézők előtt rendezik meg a Kolorcity Kazincbarcika SC - Gyirmót FC Győr labdarúgó mérkőzést.

Kis lépés az adózónak, hatalmas segítség a támogatottnak

Dátum: 2021. máj 08. 08:09

Segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétette azon civil szervezetek adószámát, valamint a vallási közösségek és nemzeti tehetség program technikai számát, amelyekre érvényes felajánlás tehető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. május 7.

Dátum: 2021. máj 07. 17:01

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Magyar Sport Napja – Kónya Lajos kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért díjat

Dátum: 2021. máj 06. 18:17

A Magyar Sport Napja alkalmából idén Kónya Lajos, a KVSE birkózó szakosztályának vezetőedzője kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat. Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét Kiss Bence Máté vette át Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől május 6-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk