https://kolorline.hu/Már letölthető a KolorApp

Már letölthető a KolorApp

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Mint arról korábban is beszámoltunk, az alkalmazás segítségével a közszolgáltatásokkal, köztisztasággal és közterületekkel összefüggő hibabejelentések, a balesetveszélyes helyek, megrongálódott utcabútorok, díszkivilágítás, parkolás, park­gondozás, szökőkutak, vagy akár a járdák állapotának problémáit is be lehet jelenteni. 

Népszerű a mobil alkalmazás
 
Év eleje óta az alkalmazást letöltők és telepítők száma közelít a 400 főhöz. A felhasználók a legtöbb esetben a villamos hálózattal, ezen belül a köz- és díszkivilágítással, hulladékkal, parkgondozással, útkarbantartással, játszóterekkel, rongálásokkal, utcabútorokkal, kóbor álatokkal, rágcsálóirtással valamint csapadék- és belvízzel kapcsolatos problémákat jelentettek be. Gyakori bejelentés volt az illegális hulladéklerakás, a kiégett izzók, sérült kábelszekrények problémája. A parkokat és zöldfelületeket érintő esetekben jellemző a gallyazási igények bejelentése, az utak kapcsán pedig a járdák és gépjármű utak burkolatainak javítása. Az applikációt felhasználók több esetben is éltek fejlesztési javaslatokkal. 
 
 
Hatékony és gyors feldolgozás
 
A 123 bejelentés közül eddig 22  problémát oldottak meg a kollégák. Az applikáció használata – az eddigi tapasztalatok alapján - kiváltja mind a levél-, az e-mail-írást és a telefonálást is; előnye pedig, hogy a bejelentést tevő azonnali visszajelzést kap a probléma rögzítéséről, a későbbiekben pedig az ügy menetéről is. 
 
Pozitív visszajelzések a KolorAppról
 
A városlakók több esetben is közvetlen visszajelzést küldtek az applikáción keresztül az üzemeltetők felé, amik kivétel nélkül pozitívak voltak. A felhasználók örülnek az új kommunikációs csatornának, mivel könnyen, gyorsan használható és visszajelzést kapnak az adott bejelentésről.
Sok esetben a bejelentők nem alkalmazzák a GPS- helymeghatározást a bejelentéseknél. Az üzemeltetők kérik a felhasználókat, hogy a helymeghatározást használják,  ezzel segítik a helyszín azonosítását és a feladat gyorsabb megoldását!
 
 
További fejlesztések
 
A tervek szerint a későbbiekben több funkcióval is bővül az applikáció. Oktató jellegű slideshow-t helyeznek el a mobilalkalmazásban, és lehetőség lesz offline bejelentésre, azaz ha a felhasználónak nincs aktív internetkapcsolata, akkor „később beküldendő”-ként jelöltheti meg az adott bejelentést. Ezen kívül pontosítják a fejlesztők a térképnézetet, valamint tervben van a közétkeztetéshez, kultúrához és sporthoz kötődő bejelentő modul kialakítása is. A KolorApp Google Play és AppStore áruházakból is ingyenesen tölthető le .
 
 
 
 

További híreink

A hőség zavara...

Dátum: 2022. jún 30. 09:15

A nyári meleg, a kánikula ugyanúgy megviseli az állatok szervezetét, mint az emberekét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány ajánlásai a forró napokra, hogy az állatartásból ne legyen állatkínzás.

Miért alakult ki ilyen szakemberhiány Magyarországon?

Dátum: 2022. jún 30. 09:06

A ma Magyarországon tapasztalható szakemberhiány jól ismert jelenség. Aki a közelmúltban lakásfelújításba fogott, vagy csak szerelőt kellett hogy hívjon, jó eséllyel több ősz hajszállal lett gazdagabb. A szerelők tisztában vannak a piaci helyzettel, ezért nagyon magas árakat kérnek el, emellett sokszor hosszú hónapokra előre tudnak csak időpontot adni. A Mapei Kft. kutatása alapján áttekintjük a jelenlegi állapotot, majd röviden górcső alá vesszük a legfontosabb okokat.

Népszámlálás 2022 – Számlálóbiztosok jelentkezését várják

Dátum: 2022. jún 30. 08:34

2022. évben tizenhatodik alkalommal kerül sor népszámlálásra, amely egyedülálló a statisztikai adatfelvételek között. A népszámlálás az egyetlen olyan adatforrás, amely egyidejűleg biztosítja a szükséges adatok teljességét és területi részletezettségét. A népszámlálás az egyetlen teljes körű adatfelvétel a népesség és a lakásállomány jellemzőiről.

Itt a vakáció!

Dátum: 2022. jún 29. 16:21

Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni, milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, fontos tudni ezeket a szabályokat, így sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó.

KolorTV élőben

Programajánló

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk