Kazincbarcika

Kolorfutás Night - Ne maradj le róla!

Dátum: 2021. júl 13. 08:00

Folyamatosan lehet nevezni az augusztus 21-ei Kolorfutásra. A Kolorfutás Night programon a verseny fennállása óta most előszőr, a résztvevők éjszaka futhatnak versenyszerűen Kazincbarcika utcáin. A sportesemény szervezői a futás útvonalát különleges látványelemekkel, performanszokkal színesítik.

Folyamatosan lehet regisztrálni az oltásra

Dátum: 2021. júl 12. 14:35

Hamarosan eléri a beoltottak száma az 5,6 millió főt. Továbbra is folyamatosan lehet regisztrálni a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon, az érvényes regisztrációval rendelkezők pedig interneten is foglalhatnak időpontot az oltásra a www.eeszt.gov.hu honlapon.

Minden este vízijáték-show

Dátum: 2021. júl 12. 08:00

Megújult a népszerű Vízijáték show. Az öt új zenével bővült vízijátékot minden este 19.30-tól 21.30-ig fél óránként, pénteken és szombaton pedig 22.00 órakor a teljes, 10 számból álló repertoárt csodálhatják meg az érdeklődők.

Sikerek a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztályánál

Dátum: 2021. júl 11. 08:00

A Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztály Törökbálinton járt a Ritmikus Gimnasztika BSEV Országos Bajnokságon.

Semmelweis-nap – polgármesteri elismerés és kitüntető díj

Dátum: 2021. júl 10. 18:05

Semmelweis-nap alkalmából július 10-én délelőtt a Kazincbarcikai Kórház udvarán családi nap keretén belül köszöntötték az egészségügyi intézmény dolgozóit. A jeles napon Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere Káli Tamásnénak polgármesteri elismerő oklevelet, valamint Tátrainé Csopják Évának Kazincbarcika Város Egészségügyéért kitüntető díjat adományozott.

Véget ért az első Médiatábor

Dátum: 2021. júl 10. 08:00

Remek hangulatban telt az első alkalommal megszervezett Médiatábor. A napközis jellegű foglalkozásokon a gyerekek megismerktek az újságírás, a műsorvezetés, a kamerahasználat, a fotózás, és a riporterkedés világával.

Szalézi Rendházat avattak Kazincbarcikán

Dátum: 2021. júl 09. 14:18

Több éves álma valósult meg a Don Bosco Szalézi Társaságnak, ugyanis három éven át tartó felújításnak köszönhetően Szalézi Rendházat avattak Kazincbarcikán június 8-án csütörtökön. Az avató után bokréta ünnepséget is rendeztek a Tedd Képessé Mintaprogram részeként a Don Bosco Szakképző Iskola mellett épülő műhelycsarnoknál.

Támogatás Kazincbarcikának

Dátum: 2021. júl 09. 12:30

Több mint 800 millió forintos, fejlesztési célokra felhasználható állami támogatásban részesül Kazincbarcika, jelentette be Demeter Zoltán országgyűlési képviselő július 8-án.

Hétvégén kezdődik a Spartan Race

Dátum: 2021. júl 09. 08:00

A hétvégén, azaz július 10-én és 11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2021. júl 08. 17:02

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy az ÉMÁSZ Hálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett országos lépésekhez és felkészüljön a járványhelyzet kezelésére. A társaság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet idején is.

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk