Kazincbarcika

Több mint egy mese – Bogyó és Babóca segít a szülőknek

Dátum: 2023. nov 04. 14:28

A rajzfilmből és mesekönyvekből ismert katicabogárral és csigával november 10-ig találkozhatnak a gyerekek a Mezey István Művészeti Központ Bogyó és Babóca kiállításán. A szemfülesek pedig magával a szerzővel is együttjátszhattak az animáció világnapján.

Hetvenhét+ — Szathmáry-Király Ádám fotóművész életmű-kiállítása Kazincbarcikán

Dátum: 2023. nov 03. 12:38

Hetvenhét+ címmel élete 78 évét 78 illusztris képének kiállításával szimbolizálta Szathmáry-Király Ádám fotóművész a Don Bosco Sportközpont üveggalériájában. A november 27-ig megtekinthető tárlatot dr. Patrus Sándor, a Magyar Fotóművészek Világszövetségének elnöke nyitotta meg. A megnyitón elgondolkodtató üzenet is elhangzott a jövő fotós nemzedéke számára.

A nevetés és a nosztalgia könnyei az Idősek Klubjában

Dátum: 2023. nov 02. 08:00

Különleges élményeket tartogatott az idősek hava zárórendezvénye Kazincbarcikán. A Barcika Art-díjas és Wlassics Gyula-díjas Neszádeli Gyula bűvészként fellépő unokája pedig azt is elárulta, hogyan lehet valaki időskorára olyan vicces és vagány, mint az ő nagypapája.

Mindenszentek — gyertyafényben úszott a kazincbarcikai temető

Dátum: 2023. nov 01. 20:32

Elhunyt szeretteikre emlékeztek a kazincbarcikaiak. November 1-je mindenszentek ünnepe. A temetőbe már napok óta hozzátartozók sokasága látogatott el, hogy egy-egy szál virággal, egy koszorúval vagy egy égő mécsessel emlékezzenek azokra, akik már nincsenek köztünk.

Talán a jövő nagy sportolói edzenek a kazincbarcikai óvodákban a Fitt Ovi keretében

Dátum: 2023. nov 01. 10:51

A kicsik nagyon élvezik, hogy nem kell a benti tornaszobába zsúfolódni. Bár ők játékként élik meg a Fitt Ovit, valójában nagyon is szakszerű foglalkozásokkal fejlesztik a pedagógusok a mozgáskészségüket Kazincbarcikán.

Eszközfejlesztés és új vezető a Barcika Prímánál

Dátum: 2023. okt 31. 15:00

Az önkormányzattól kapott 11 új főzőüsttel a város étkeztetője, a Barcika Príma Kft. jóval gyorsabban készítheti az ételeket. Ráadásul a cég októbertől új ügyvezetővel folytatja a munkát.

A kazincbarcikai ovis boldog ovis!

Dátum: 2023. okt 31. 09:00

Az egy évre szóló „boldog óvoda” cím csak a kezdet. Liptákné Gergely Valéria, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményvezetője szerint a következő cél az „örökös boldog óvoda” minősítés elnyerése, hogy kezeik között egy empatikus, szeretni és kapcsolódni tudó generáció cseperedjen fel.

A zumbától sem hátráltak meg a szépkorúak!

Dátum: 2023. okt 30. 15:00

Nemcsak sétára, de lendületesebb edzésformákra is lehetőség volt az Érettek mozgása program alkalmából. A kazincbarcikai idősek pedig ismét megmutatták, hogy eszük ágában sincs otthon kornyadozni…

A vízijáték-show csütörtökön tavaszig elköszön

Dátum: 2023. okt 30. 08:00

Kazincbarcikán eggyel több jele van az ősz éves diadalmaskodásának a tarka falevelek hullásánál és a reggeli füstös leheletek ébredésénél. Az év világosabb felének alkonyaiba újabb színeket csempésző Fő téri vízijáték-show november 2. után kihuny és elapad tavaszig, mondhatni téli álomra szenderül, és 2024-ben vár majd újra mindenkit.

Többágú, mozgalmas egészségnap Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 29. 18:00

Hasznos őszi egészségnapnak adott teret a Mezey István Művészeti Központ Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében. Az érdeklődők részt vehettek vérnyomás-, vércukorszint- és oxigénszaturáció-mérésen, érterápiás bemutatón, valamint anyajegy- és szemölcsszűrésen is. A Vöröskereszt munkatársai pedig szakszerű újraélesztés-oktatást tartottak.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika decemberi órarend

Irinyi János Tornacsarnok, Kazinczy Ferenc Tornacsarnok, Kazincbarcikai Fedett Uszoda

Adventtől újévig Kazincbarcikán 2023

Kazincbarcika, változó helyszínek

Gyertyagyújtás és karácsonyi gasztroterasz Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Gyermekkönyvtári napok Kazincbarcikán

Egressy Béni Városi Könyvtár

Mesés kalandozás a Mikulás-kisvonatával

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk