Kazincbarcika

Zártkapus mérkőzések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. nov 14. 12:39

Kedden a kormány 30 napra szigorú korlátozásokat vezetett be. A rendeletek között szerepel, hogy a sportmérkőzéseket csak zárt kapuk mögött lehetséges megtartani, a sportolók számára az edzések megengedettek.

Bezártak az éttermek, de nem maradunk menü nélkül

Dátum: 2020. nov 14. 08:00

Alig eszméltek fel az étteremtulajdonosok a vendégekre is kiterjesztett maszkhordás szigorítása után, pár napra rá megérkezett az új kormánydöntés, hogy november 12-étől az éttermek bezárnak, csak házhoz szállítás lehetséges majd, az üzemi étkezdék azonban nyitva tarthatnak. Az üzletek, a fodrászatok és az egyéb kisipari szolgáltatók este 19 órakor bezárnak, a szállodák csak üzleti célból érkezett vendégeket fogadhatnak, turistákat pedig nem. Az éjszakai kijárási tilalom este 8 és reggel 5 óra között lesz érvényben.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. november 13.

Dátum: 2020. nov 13. 15:52

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

„Jobb adni, mint kapni”

Dátum: 2020. nov 12. 16:24

A képviselő-testület október 22-ei ülésén Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért kitüntető díjban részesült Pásztor Józsefné a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Étkeztetés, Házi Segítségnyújtás intézményegység vezetője. Ennek kapcsán kérdezte lapunk munkatársa.

Zökkenőmentes a kisgyermeknevelés Kazincbarcikán

Dátum: 2020. nov 12. 14:01

Zökkenőmentes a kisgyermeknevelés a kazincbarcikai bölcsődékben és az összevont óvodákban. A megelőzés érdekében szigorú szabályok mellett fogadják a gyermekeket az intézmények.

Fokozottan figyelnek az idősotthonok lakóira

Dátum: 2020. nov 12. 11:05

Továbbra is szigorú óvintézkedések mellett zajlik a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ idősellátó intézményeiben a szépkorúak ellátása. A már korábban bevezetett protokollok szerves részei az egységek mindennapjainak.

Rendkívüli intézkedések Kazincbarcikán – A város közigazgatási területén kötelező a maszkviselés

Dátum: 2020. nov 11. 16:02

Különleges jogrend (köznyelven rendkívüli jogrend) – országosan érvényes intézkedések

Sikeres volt a külső védelmi tervgyakorlat

Dátum: 2020. nov 11. 12:47

Külső védelmi tervgyakorlatot tartott Kazincbarcika Város Önkormányzata a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyi szervezetével közösen november 11-én.

Fokozottan figyelnek a hajléktalanokra

Dátum: 2020. nov 11. 12:13

Felkészült a kazincbarcikai Nappali Melegedő és az Éjjeli Menedékhely a november 1-jétől kezdődő krízisidőszakra. A hajléktalan-ellátásban a koronavírus-járvány megelőzése is komoly feladatot jelent mind a gondozók, mind pedig a gondozottak részéről.

Figyelem! Lakossági tájékoztatás Külső Védelmi Terv Gyakorlat

Dátum: 2020. nov 11. 10:13

A mai nap folyamán Kazincbarcika város Külső Védelmi Terv gyakorlatot tart a Katasztrófavédelem irányításával.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk