Kazincbarcika

Kolorcity Kazincbarcika SC – Magabiztosan nyert a DVSC

Dátum: 2020. nov 05. 11:52

A Kolorcity Kazincbarcika SC csapata szerdán, azaz november 4-én a tabella első helyén álló DVSC csapatát fogadta hazai pályán. A barcikának most sem sikerült itthon tartaniuk a három pontot.

„Mesélj képekben a nagyszüleidről!” – A díjazott alkotások

Dátum: 2020. nov 05. 10:04

A zsűri értékelte a „Mesélj képekben a nagyszüleidről” rajzpályázatra beérkezett 125 művet. Kategóriánként az első három helyezett alkotók képeikért értékes jutalomban részesültek.

Kolorcity Kazincbarcika SC – DVSC elleni mérkőzésre belépés érkezési sorrendben

Dátum: 2020. nov 04. 15:23

A kormány legfrissebb járványügyi szigorításai a sportrendezvényeket is jelentősen érintik. A klub a hatóságokkal, és a Magyar Labdarúgó Szövetséggel egyezteve minden lehetséges megoldást számba vett, hogy a szurkolóikat maximálisan kiszolgálják – tudtuk meg a Kolorcity Kazincbarcika SC közleményéből.

Őszi munkálatok

Dátum: 2020. nov 04. 14:40

Az őszi időjárás miatt a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársainak ebben az időszakban több feladatot is el kell végezniük a város területén. A munkálatokkal párhuzamosan a cégnél a téli időjárásra való felkészülés is megkezdődött.

Kazincbarcikai Fedett Uszoda – Szombaton változik a nyitvatartás

Dátum: 2020. nov 04. 09:38

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy az Észak-keleti Liga Kupa Területi Utánpótlás Vízilabda-bajnokság miatt 2020. november 7-én (szombaton) változik az uszoda nyitvatartása.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. november 3.

Dátum: 2020. nov 03. 16:05

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Digitális oktatás a Szaléziben

Dátum: 2020. nov 03. 12:08

Továbbra is számos dolgozó: 15 pedagógus, 6 nem pedagógus munkavállaló beteg vagy karanténra kötelezett, illetve 8 osztályból összesen 15 igazolt COVID-fertőzött diák van a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Ennek okán az iskola vezetősége digitális oktatást rendelt el.

Kaphatók a Kolorcity-maszkok

Dátum: 2020. nov 03. 11:35

Már kaphatóak a Kolorcity-emblémával ellátott maszkok a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában.

ÉRV Zrt. – Lakossági tájékoztató Ivóvízvezetékek és vízmérők fagykár elleni védelméről

Dátum: 2020. nov 02. 15:33

A fagyok beköszöntével érdemes idejében megtennünk a szükséges óvintézkedéseket, hogy elkerüljük a hideg hatására bekövetkező ivóvízmérő-meghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlának a költségeit.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Két gól a Budaörstől

Dátum: 2020. nov 02. 14:16

A Merkantil Bank Liga tizennegyedik fordulójában a tabella második helyén álló, Budaörs csapatát fogadta a Kolorcity Kazincbarcika SC múlt vasárnap. A találkozón nem sikerült a vegyésznek itthon tartani a három pontot, ugyanis 0-2-re kapott ki az együttes.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk