Kazincbarcika

Félévet zártak az általános iskolák

Dátum: 2021. jan 26. 12:59

A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében hozott szigorítások 2020 tavaszán az általános iskolákat is érintette, amely az idei tanévre is hatással volt, ennek ellenére sikeres félévet zárnak a kazincbarcikai általános iskolákban. A pandémia miatt a megszokottól eltérő módon történik a 2021/2022-es tanévre történő beiskolázási program is.

Nagy Nelli az év első kazincbarcikai babája

Dátum: 2021. jan 26. 12:05

Nagy Nelli 2021. január 2-án látta meg a napvilágot a Kazincbarcikai Városi Kórházban. Szüleit és a kisbabát otthonukban köszöntötte Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere, Klimon István alpolgármester és Riespler Pál önkormányzati képviselő.

Eladó helyiség

Dátum: 2021. jan 25. 14:45

A Barcika Szolg Kft. - Kazincbarcika Város Önkormányzatának tulajdonát képező - az alábbi „egyéb helyiség” megnevezésű ingatlant nyilvános licittárgyalás útján értékesíteni kívánja.

Burinda Zsombor - Celebek is segítik a gyűjtést

Dátum: 2021. jan 25. 13:31

A gyógykezelés már több mint a fele, azaz 515 millió forint gyűlt már eddig össze a sok-sok jó szándékú támogatónak, akcióknak, liciteknek, jótékonysági rendezvényeknek és kezdeményezéseknek köszönhetően. Ahhoz, hogy Burinda Zsombor megkapja a világ legdrágább kezelését, még 215 millió forintra van szüksége a családnak.

Folytatódik a veszélyes fák kivágása

Dátum: 2021. jan 24. 12:38

Január utolsó hetétől folytatódik a veszélyes fák kivágása a városban. Első etapban a Fő tér és a Pollack iskola közötti parkolónál, valamint a Szabó Ervin út kórház felé vezető szakaszán távolítják el a beteg, elöregedett, gallyazásra már alkalmatlan fákat.

Ismét letehető a forgalmi vizsga Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jan 24. 10:00

A megyében Sátoraljaújhely, Miskolc és Ózd mellett, ismét van lehetőség forgalmi vizsgát tenni Kazincbarcikán. Összesen hat vizsgakör várja a tanulókat a város különböző pontjain.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. január 22.

Dátum: 2021. jan 22. 17:02

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Szőke Gábor Miklós kapta a Barcikart Díjat

Dátum: 2021. jan 22. 11:13

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük január 22-én annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát. Ebből az alkalomból Kazincbarcika Város Önkormányzata a városban kulturális területen tevékenykedő szakembereket, valamint a városban élő és alkotó művészeket szokta köszönteni. Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel a hagyományos ünnepség megtartására nem kerül sor, így a kitüntető díj átadása is más formában történik meg.

KolorTV – Ünnepeljük online a magyar kultúra napját!

Dátum: 2021. jan 21. 16:30

A magyar kultúra napja alkalmából a KolorTV szerkesztősége rendkívüli adással készül pénteken délelőtt 10 órától, valamint este 18 órától.

Művészetoktatás pandémia idején

Dátum: 2021. jan 21. 16:24

A Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolában jelenleg részleges digitális oktatás zajlik. Azoknál a diákoknál, akiknél nem kivitelezhető az online képzés – mint például hangszeres, vagy képzőművészeti tanulmányok –, ott jelenléti oktatáson vesznek részt. Egy helyi tánciskolának pedig teljesen át kellett állnia az online foglalkozásokra.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk