Kazincbarcika

Kolorcity Kazincbarcika SC – Két gól a Budaörstől

Dátum: 2020. nov 02. 14:16

A Merkantil Bank Liga tizennegyedik fordulójában a tabella második helyén álló, Budaörs csapatát fogadta a Kolorcity Kazincbarcika SC múlt vasárnap. A találkozón nem sikerült a vegyésznek itthon tartani a három pontot, ugyanis 0-2-re kapott ki az együttes.

Segítsük együtt Burinda Zsombor gyógyulását!

Dátum: 2020. nov 02. 11:19

Egyedi adománygyűjtő akciót indítanak a Kazincbarcikai Összevont Óvoda Tagintézményei Burinda Zsombor, SMA 1-es betegségben szenvedő kisfiú megsegítéséért. Novemberben 1000 forintos támogatói jegyek vásárolhatók az óvodákban, mellyel a gyermek felépüléséhez járulhatnak hozzá az adományozók.

Új lakóövezet kialakítását tervezik

Dátum: 2020. nov 01. 08:00

Az elmúlt években növekedett azon polgárok száma Kazincbarcika térségében, akik szeretnének ingatlant vásárolni és arra házat építeni. A városban jelenleg nincsenek olyan zöldmezős területek, ahol a közművek teljeskörűen rendelkezésre állnak egy, a kor színvonalának megfelelő családi ház építésére. Az önkormányzat vizsgálja annak a lehetőségét, hogy ezt milyen költségek és megoldások mellett tudná biztosítani.

November 2-ától a szórakozóhelyeken, a vendéglátóüzletekben és a sportrendezvények vendéglátó részein is kötelező a maszk viselése

Dátum: 2020. okt 31. 08:00

Hétfőtől további szigorítások lépnek életbe, melynek értelmében bővül a maszkviselésre vonatkozó szabályozás. A szórakozóhelyeken, a vendéglátó üzletekben és a sportrendezvények vendéglátó részén is kötelező lesz a maszkviselés. A vendéglátó egységekben a maszk kizárólag az étel vagy italfogyasztáskor vehető le.

Jövő héttől az akut koronavírus-fertőzöttséget kimutató PCR-teszthez szükséges mintavételi pontnak ad helyet az önkormányzat Kazincbarcikán az OMSZ részére

Dátum: 2020. okt 31. 07:50

Az igazolt koronavírus fertőzöttek megyei és országos szinten is magas száma és a háziorvosok által kezdeményezett, a Nemzeti Népegészségügyi Központ által elrendelt tesztelések napról napra hatványozottan növekednek, az Országos Mentőszolgálat munkatársaira hatalmas terhet róva ezzel. Gyakori, hogy a teszt kiírásától számított 4-5 napon belül tudnak csak a beteghez eljutni a mentősök, ezután küldik csak meg a mintát a laboratóriumokba.

Covid-19 érintettség miatt digitális oktatás lesz a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban

Dátum: 2020. okt 30. 14:43

Továbbra is számos dolgozó: 15 pedagógus, 6 nem pedagógus munkavállaló beteg vagy karanténra kötelezett, illetve 8 osztályból összesen 15 igazolt COVID fertőzött diák van a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Ennek okán az iskola vezetősége jövő hétre digitális oktatást rendelt el.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. október 30.

Dátum: 2020. okt 30. 14:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Hosszított nyitvatartás a városi temetőben mindenszentek és halottak napján

Dátum: 2020. okt 30. 13:23

A mindenszentek ünnepe és a halottak napja időszakában hosszított nyitvatartási időben látogatható a kazincbarcikai városi temető.

Barcika Szolg Kft. – Közlemény fűtési rendszer meghibásodásáról

Dátum: 2020. okt 30. 13:00

Tisztelt Felhasználóink/Ügyfeleink!

Megjelent a Kolorhét októberi lapszáma

Dátum: 2020. okt 30. 11:42

Új lapszámmal jelentkezünk október 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a Kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk