Kazincbarcika

Európa legnagyobb magángyűjteménye – Ferrari mindörökké!

Dátum: 2024. febr 22. 22:13

Márciusban Budapesten, a Hungexpo területén mutatkozik be a Ferrari szerint is legnagyobb olyan magángyűjtemény, amelyben ikonikus mezek, pólók és dzsekik is megtalálhatóak. Ezekből a darabokból legutóbb Kazincbarcikán rendeztek kiállítást.

Táblázással indul a Tóth Árpád út teljes felújítása

Dátum: 2024. febr 21. 17:49

A héten megkezdődnek az újkazinci tereken indult munkálatok után a Tóth Árpád út felújításához kapcsolódó táblázások. A beruházás a Belterületi utak felújítása projekt keretében valósul meg.

Az újkazinci városrészen kezdődött meg az útfelújítás

Dátum: 2024. febr 20. 20:50

Kazincbarcika 4 pontján, összesen 2,5 km út újul meg rövid időn belül. Az Újkazinc városrészben hétfőn reggel már el is indult a régi burkolat marása. Ott mintegy 1,5 km kap teljesen új aszfaltot. A terv az, hogy az érintett szakaszokon még idén befejeződjenek a munkálatok. A felújítás a Tóth Árpád és az Attila utat, valamint a végállomás melletti lakótelepet is érinti.

Idén még színesebb virágpark vár a városra — ez a főkertész elképzelése

Dátum: 2024. febr 19. 22:14

Molnár Péter főkertész felkavarja a kazincbarcikai virágzás színeit. „Mintás perzsaszőnyegeket” tervez virágokból a körforgalmakba, máshova pedig csinos évelő növényeket telepít. Leghamarabb a téli jázminok borulnak februári virágba, míg az éves virágkor októberig is kitarthat majd.

Boldog születésnapot, Kazincbarcika! Minden, amit a pénteki koncerttel kapcsolatban tudni érdemes

Dátum: 2024. febr 19. 10:07

Február 23-án, pénteken nagyszabású koncerttel indul a város 70. születésnapját ünneplő egész éves programsorozat. A Fő téren 17:00 órakor kezdődik az esemény, amelyen fellép Lil Frakk, 18:00 órától Dzsúdló, majd az estét a 19:45-kor kezdődő tűzijáték zárja. Mutatjuk a lezárásokkal és egyéb tudnivalókkal kapcsolatos részleteket.

Elmék harca Kazincbarcikán — lezajlott a VII. rejtvényfejtő verseny

Dátum: 2024. febr 18. 21:29

Hat feladat, 120 perc, 13 egyéni- és 18 párosversenyző. Idén hetedik alkalommal rendezték meg a rejtvényfejtők megmérettetését Kazincbarcikán. Az elme párbaja annyira népszerű volt, hogy ezúttal Budapestről, Szerencsről és a környező településekről: többek között Kurityánból és Berentéről is érkeztek résztvevők. A programnak a Mezey István Művészeti Központ adott otthont.

Szobrok Kazincbarcikán –  Diana, „aki” vasmanciként is lenyűgöző

Dátum: 2024. febr 16. 21:18

Kolorcity utcáin szebbnél szebb köztéri alkotásokkal találkozhatunk. Sorozatunkban ezek történetével ismerkedhet meg az olvasó. Elsőként a vadászat istennője került sorra.

Folytatódik a tél végi fakivágás és -ültetés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. febr 16. 18:45

Tovább zajlik a leromlott egészségi állapotú, balesetveszélyes fák eltávolítása, és helyettük még több új egyed ültetése a városban.  A jövő héten megkezdődik a Mosolysziget Bölcsőde és a Pollack Mihály Általános Iskola közötti területen a kritikus státuszú tuják és fák kivágása. Következő körben hasonló nagyságú fajtákra cserélik őket. Az ültetésre váró díszfák egységes és szép városképet adnak majd. A faültetés más városrészekben is halad, például az Egressy úton, a Május 1. úton és az Építők útján.

Itt a farsang, áll a bál! Jelmezbe bújtak a kazincbarcikai ovisok

Dátum: 2024. febr 15. 19:21

Kolorcity óvodáiban fontos, hogy a néphagyomány eredetével és szokásaival is megismertessék a kicsiket, ezért a farsang előtt már 2-3 héttel zajlanak az előkészületek.

Kezdődik a belterületi utak felújítása Kazincbarcikán

Dátum: 2024. febr 15. 06:17

Korábban már beharangoztuk a hírt, miszerint Kazincbarcikán 2,5 km út újul meg 4 városrészben. Ezek a szakaszok meglehetősen rossz állapotban vannak, ezért a városvezetés úgy döntött, teljesen új aszfaltot kapnak az érintett utak.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Flash Táncstúdió: Tánc a városban

Kazincbarcika, Fő tér

Vidám nyáresti kerti muzsika

Kazincbarcika, Avilai Nagy Szent Teréz római katolikus templom kertje

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk