Kazincbarcika

Második adventvasárnap Harry Potter és a Jégvarázs főszereplésével

Dátum: 2023. dec 09. 16:59

A második közösségi gyertyaünnep sem marad le az elsőtől Kazincbarcikán. Jelmezes "cosplay" showra készülhetnek a gyermekek (és a felnőttek) Harry Potter és Jégvarázs témában, ezenkívül újra színpompás fényfestésre, csábító gasztroteraszra és polgármesteri gyertyagyújtásra. A délelőtt pedig díszkészítő kézműves gyermekfoglalkozással telhet.

Nyúlcipőt húztak a Mikulás-kocogás indulói a jótékonykodásért

Dátum: 2023. dec 08. 21:03

A Kazincbarcikán hagyománynak számító program nemcsak kiváló hangulatban, de eredményesen is zajlott: a szervezők által begyűjtött nagyságrendileg 200 darab nevezői mikuláscsomag egy része már másnap eljutott a rászoruló herbolyai gyermekekhez.

Különleges vendég a Varázskert Bölcsődében Mikulás napján

Dátum: 2023. dec 08. 16:36

December 6-án, 10:00 órától a Varázskert Bölcsőde gyermekei, szülői és pedagógusai is tárt karokkal várták a Mikulást. Ő pedig egy sejtelmes kopogtatás után az ajtót tárta szélesre. Egyforma sikere volt a gyermekek és felnőttek körében. Az ajándékozást és a közös fotózást csoportos kreatív foglalkozás követte a szülők bevonásával.

Kolorcityhez méltón színesre sikerült a városi Mikulás-ünnepség

Dátum: 2023. dec 08. 12:00

December 6-án délelőtt az óvodások, délután pedig az általános iskolások találkozhattak a Mikulással, majd egy fergeteges koncerten is részt vehettek a gyerekek a Don Bosco Sportközpontban.

Mindenkit vár a házablakokban nyíló kertvárosi élő adventi kalendárium

Dátum: 2023. dec 08. 09:30

Kazincbarcika Kertváros városrészének lakói aktívan hozzáteszik a magukét az advent városi szépségének kiterjesztéséhez. Karácsonyig december minden estéjén új, összesen 24 feldiszített ablak nyílik meg a külvilág elkápráztatására a Kertváros családi házain. Fel lehet keresni esténként az újonnan nyílót, vagy a végén körbe lehet sétálni majd az összeset.

Rendhagyó integrációs testnevelésóra jógaoktatással

Dátum: 2023. dec 07. 12:40

Egy decemberi pénteken, ami más lett, mint a többi, Sütő Ágnes, Kazincbarcika Pro Urbe díjas sportszervezője és a Fitt Barcika oktatója érkezett Don Bosco Iskolába rendkívüli tornaórát tartani. Közben a jóga segítségével ösztönözte az egészségmegőrzésre a diákokat a “Közösségi integráció Kazincbarcikán, a Hámán Kató akcióterületen" című jó ügy keretében.

Így változik Kazincbarcika térségi buszközelkedése 2023. december 10-től

Dátum: 2023. dec 06. 21:24

A VOLÁNBUSZ Zrt. 2023. december 10-től – vasárnap – kezdve, az alábbi országos és regionális menetrend-módosítások bevezetését tervezi:

A gyermek-Mikulás csúcstalálkozókat újra Mikulás-vonatozás követte

Dátum: 2023. dec 06. 12:58

A kicsik gyönyörűen berendezett díszletek között találkozhattak Kazincbarcikán a Mikulással és nemcsak egy csomagot vehettek át tőle, de közös fotóra is lehetőségük nyílt 5-én és 6-án a Mezey István Művészeti Központban. Ezután pedig ismét útra kelt a Mikulás-vonat.

Énekszóval várták a Mikulást a Mosolysziget Bölcsőde csemetéi

Dátum: 2023. dec 06. 09:06

Nemcsak a gyerekek, hanem a Kazincbarcikai Szociális és Szolgáltató Központ dolgozói is nagyon várták már a puttonyost, hiszen a város családbarát bölcsődéiben ez fontos esemény.

Első adventvasárnap: a közösség erejének lángja is lobogott Kazincbarcikán

Dátum: 2023. dec 05. 18:54

A visszatérő szenzációs ünnepi fények mellett igazi családias rendezvény is várta a városlakókat december 3-án, az első adventi vasárnapon. A gasztoteraszon, fényfestésen és jégszobrászon kívül a meglepetésként bemutatkozott új látványelemeknek is nagy sikere lett.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk