Kazincbarcika

Jótékony horgászverseny Kazincbarcikán

Dátum: 2020. okt 10. 20:00

Az idősek hónapja alkalmából szervezett Nagy Kapás fantázianevű jótékonysági horgászverseny nemes célt szolgált. Az ötvenen túli korosztálynak meghirdetett verseny nevezési díját Kazincbarcika Város Önkormányzata és a szervező Barcika Art Kft. a kazincbarcikai Burinda Zsombor SMA1-es típusú betegségben szenvedő kisfiú gyógykezelésére ajánlották fel.

Mindig pörgősen éltem

Dátum: 2020. okt 10. 13:28

Interjú Kovács Kati előadóművésszel

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. október 9.

Dátum: 2020. okt 09. 17:19

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

A nagy kapás - jótékonysági horgászverseny 50-en túl

Dátum: 2020. okt 09. 08:33

A verseny szervezői a horgászat szerelmeseit várják a Csónakázó-tóhoz, október 10-én, 08.00 és 12.00 óra között. A cél nemes, hiszen a nevezési díj teljes összegét a Szép jövőért Zsombornak Alapítvány részére ajánlják fel.

Kolorlive Senior a KolorTV-ben

Dátum: 2020. okt 08. 14:26

Ugye nem felejtették el? Holnap, azaz október 9-én, 10.00 órától televíziós kollégáink ismét várják a szépkorúakat a tévé képernyője elé.

Új edző a Delfineknél

Dátum: 2020. okt 08. 13:52

Új edző Tóth Péter irányítja a Delfin Vízisport Klub Kazincbarcika sportolóinak felkészülését. A szakember céljai között szerepel az utánpótlás bázis további feltöltése és erősítése, valamint a sportág népszerűsítése.

Hirdetmény Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakás bérbeadásáról

Dátum: 2020. okt 08. 09:55

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a Bercsényi utca 14. szám alatii fiatalok garzonházában lévő 1 db önkormányzati tuladonú bérlakást, az alábbiak szerint.

Sokasodnak a megmozdulások Zsombiért

Dátum: 2020. okt 08. 09:00

Újabb települések állnak a Burinda család mellé, hogy támogassák a kis Zsombi gyógyulását. Emellett az eddigi támogatók is megmaradtak, hiszen például Cigándon már másodszor tartották meg a jótékony célú kirakodást, s a kazincbarcikai civil szervezetek és a magánszemélyek sem tétlenkednek. Ezenkívül az Idősek Hónapja programsorozat több rendezvénye is Zsombinak szól.

Töltsd szellemesen az őszi szünidőt!

Dátum: 2020. okt 07. 13:44

Az őszi szünetben játékos kézműves táborba várják a gyerekeket a Gyermekek Háza-Kézművesház munkatársai.

Biztonságosabb telefonon buszjegyet vagy bérletet váltani

Dátum: 2020. okt 07. 11:51

A koronavírus második hulláma miatt a Volánbusz azt javasolja az utasoknak, hogy válasszák a készpénzmentes jegy- és bérletvásárlási lehetőségeket, a Közlekedési Mobiljegy applikációban és a társalkalmazásokban továbbra is 5 százalékos kedvezmény jár a helyközi menetjegyekre és a kiegészítő jegyekre.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk