Kazincbarcika

Főzésre fel!

Dátum: 2020. okt 01. 15:10

A "Nagyi titkos receptje" recept - és tálalási versenyre invitálunk minden nagymamát!

Tájékoztatás színházi előadás elhalasztásáról

Dátum: 2020. okt 01. 13:16

A Szlovák Kormányzat szükségállapotot rendelt el, így a Kassai Thália Színház "Légy jó mindhalálig" című előadását a meghirdetett időpontban nem tudjuk megtartani. Az időpontváltozásról később tájékoztatjuk Önöket!

Kolorlive Senior a KolorTV csatornáján

Dátum: 2020. okt 01. 11:48

Az Idősek Hónapja alkalmából új műsorral jelentkezik a KolorTV. Televíziós kollégáink október 23-a kivételével, minden pénteken 10.00 órától várják a szépkorúakat a televízió képernyője elé.

Senior Kul-túra – belvárosi séta a szépért, a jóért

Dátum: 2020. szept 30. 15:31

Megszokhatták már, hogy az Idősek hónapja alkalmából minden esztendőben színes programok várják az érdeklődőket. Ez évben sem lesz ez másként, ám a járványhelyzet miatt kiemelt figyelmet kell fordítani idős szeretteinkre, ezért a zárt térben szervezett rendezvényeket újszerű, a szabadban is végezhető események, otthon élvezhető receptverseny, totók, kvízjátékok, rajzpályázat, televíziós műsorok, online torna váltják fel.

Kérésre elindult a fűtés

Dátum: 2020. szept 30. 14:34

A hirtelen hidegre fordult időjárásra tekintettel sok társasház kérte Kazincbarcikán a fűtés beindítását a távhőszolgáltató Barcika Szolg Kft-től. Amennyiben a napi középhőmérséklet három egymást követő nap 12 Celsius-fok alá, vagy egy nap 10 Celsius-fok alá süllyed, a távhőszolgáltató a társasházzal kötött szerződés alapján külön kérés nélkül is köteles elindítani a fűtést.

Harmincadik születésnapját ünnepelte a SINOSZ Kazincbarcikai Helyi Szervezete

Dátum: 2020. szept 30. 10:18

Manapság, mikor oly sok szó esik a fogyatékkal élő emberek integrációjáról, a munka világába való bevezetéséről, a hátuk mögött álló támogató szervezeteknek egyre hangsúlyosabb szerepet kell vállalniuk. S nem csupán az aktív korúak segítéséről van szó, hanem az idősebb generáció mindennapi életének, látókörének kibővítéséről. Így van ez a SINOSZ Kazincbarcikai Helyi Szervezeténél is, ahol három évtizede a tagok életkörülményei határozzák meg működés irányvonalát. A sokat megélt szervezet szeptember 26-án ünnepelte megalakulásának évfordulóját.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 29.

Dátum: 2020. szept 29. 17:49

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Új lakóövezet kialakítása a terv

Dátum: 2020. szept 29. 09:09

Új lakóövezt kialakítását és telkek árusítását tervezi Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az elmúlt időszakban több megkeresés is érkezett a főépítészi csoport felé, hogy lakóépülettel beépíthető telkeket vásárolnának magánszemélyek a városban. Jelenleg ilyen területekben szűkölködik Kazincbarcika, emelte ki Juhász-Nagy Balázs főépítész.

Oly sok a jó ember

Dátum: 2020. szept 29. 08:51

Nagyon jól sikerült a Zsombiért rendezett múlt hétvégi süteményvásár. A több mint félmilliós összeget még némileg sikerült megtoldaniuk a szervezőknek. Ugyancsak hat számjegyű eredményt hozott a múcsonyi találkozó, mely a korábbi barcikai rendezvény folytatása volt.

Rendhagyó műsor a zene világnapján

Dátum: 2020. szept 28. 17:20

Virtuális műsor a zene világnapján a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékeitől és tanáraitól

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk