Kazincbarcika

Hamarosan elkészülnek az új teniszpályák Kazincbarcikán

Dátum: 2020. júl 09. 12:01

Jó ütemben halad a négy darab salakos teniszpálya építése Kazincbarcikán a Kazinczy Tornacsarnok szomszédságában. A tervek szerint akár a hónap végére be is fejeződhetnek a munkálatok.

Kamerákkal védik a hulladékudvar területét

Dátum: 2020. júl 09. 11:55

A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai nemrégiben sikeres akciójuknak köszönhetően elkaptak egy személyt, aki a Múcsonyi úti hulladékudvarból feltehetően színesfémet akart eltulajdonítani.

Látványos szakaszához érkezett a felújítás

Dátum: 2020. júl 08. 11:21

Jó ütemben halad a ravatalozó épületének felújítása a városi temetőben. Az elmúlt időszakban elkészült az épület új tetőszerkezete, valamint a fedett, nyitott előtér munkálatai is folyamatban vannak.

Izgalmas nyár az Egressy Béni Városi Könyvtárral!

Dátum: 2020. júl 08. 09:36

Élménydús és kreatív programokkal várja a gyermekeket, illetve a fiatalokat az Egressy Béni Városi Könyvtár.

Tour de Hongrie - A negyedik szakasz célállomása Kazincbarcika

Dátum: 2020. júl 07. 11:55

A koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezett tavaszi időpont helyett augusztus 29-én rajtol az idei magyar körverseny. A Tour de Hongrie az esztergomi Bazilikától rajtol és a királyetap végén, a Kékestetőn ér véget. Kazincbarcika idén harmadik alkalommal szerepel az útvonalban, a negyedik szakasz célállomásaként szeptember elsején.

Lakossági tájékoztató fáklyázással járó karbantartási munkáról

Dátum: 2020. júl 06. 17:12

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kelet-Magyarországi Földgázszolgáltató Régiója fáklyázással járó karbantartási munkát végez Kazincbarcika III. gázipari objektumon.

Az Idővár kreatív oldala

Dátum: 2020. júl 06. 13:12

Az ember évezredes vágya az alkotás iránti szenvedély. Ez világunk mozgatórugója, az álmok megvalósításának záloga, az önkifejezés lényege. A kreativitás nem jelent mindig „világmegváltó” dolgokat, legtöbb esetben az önmagunk és a környezetünk számára való örömszerzés célja. Gondoljunk be, milyen nagyszerű érzés valami újat, szokatlant kipróbálni, elsajátítani!

Kolorcity Kazincbarcika SC – Első nyári igazolás

Dátum: 2020. júl 06. 10:01

Dávid Zoltán Gergő július első napjától a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának tagja. A mindössze 17 éves védő fiatal kora ellenére is dicséretreméltó sportsikereket tudhat maga mögött.

Hamarosan nyit az uszoda

Dátum: 2020. júl 05. 09:20

Folyamatosan dolgoznak a Kazincbarcikai Fedett Uszoda munkatársai az újranyitás érdekében. A kötelező hatósági előírásoknak eleget téve, július 15-én csökkentett, augusztus 13-ától pedig a megszokott nyitvatartással várja az úszni vágyókat a létesítmény.

Nyári beszélgetős műsor - Kolorlive Summer a Kolortv-n

Dátum: 2020. júl 05. 09:20

Július végéig minden kedden reggel 10 órától és 18 órától Kolorlive Summer – nyári beszélgetős műsorral jelentkezik a Kolortv.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk