Kazincbarcika

Véglegesítették a 2020-as Tour de Hongrie programját

Dátum: 2020. jún 11. 15:51

A koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezett tavaszi időpont helyett augusztus 29-én rajtol az idei Magyar Körverseny. A Tour de Hongrie az esztergomi Bazilikától rajtol és a királyetap végén, a Kékestetőn ér véget, a rangos nemzetközi mezőny – amelyben várhatóan öt World Tour-csapat is szerepel majd – összesen 817 kilométert tesz meg az ötnapos viadal során.

Finisben a stadionépítés

Dátum: 2020. jún 10. 11:55

A kazincbarcikai sporttelepen a kényszerszünet alatt sem állt le az élet, a centerpálya környezetében a licenszfeltételekhez és a csapatok jobb kiszolgálásához szükséges kisebb munkálatok zajlottak, így terveik szerint már hazai pályán játszhatják a következő bajnokság mérkőzéseit.

Megkezdte a felkészülést a KBSC

Dátum: 2020. jún 09. 11:22

Hétfőtől új vezetőedzővel kezdte meg a következő szezonra való felkészülést a KBSC NBII-es labdarúgócsapata. A kék sárgák irányítását Boér Gábor, UEFA Pro Licences edző vette át Dzurják Józseftől.

Rendhagyó vizsgák és bizonyítványosztás a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Iskolában

Dátum: 2020. jún 08. 12:06

A járványügyi helyzet miatt rendhagyó módon, digitális formában zajlottak le a zene-, tánc-, képző,- és színművészeti alap- és záróvizsgák a Kodály AMI-ban, május 18. és 22. között.

Megkezdődött a beiratkozás a Kodályba

Dátum: 2020. jún 08. 11:31

A Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Iskola a 2020/2021-es tanévben is várja a művészetek iránt érdeklődő növendékeit.

Környezetvédő túra a Süveges - tetőre

Dátum: 2020. jún 07. 14:19

Az elmúlt napok borongós, esős időjárása után május 6-án, szombaton, végre kellemes, napos időre ébredtek a természetrajongók, így a Kazincbarcikai Barangoló csapata is meg tudta tartani a soron következő kiruccanását.

Köszönetet mondanak a városvezetők a pedagógusoknak – Pedagógusnap

Dátum: 2020. jún 07. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata Pedagógusnap alkalmából szeretettel köszönti a városban tevékenykedő szakembereket. A magyar kormány döntése alapján, a járványügyi helyzetre való tekintettel, a hagyományos ünnepi gálaműsor megtartására nincs lehetőség, így ebben a formában köszöntik a városvezetők a pedagógusokat. A városi díjak, így a Polgármesteri Elismerő Oklevelek és a „Kazincbarcika Város Közneveléséért” kitüntető díj, amint lehetőség van rá, átadásra kerülnek.

Finisben a játszótéri fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 06. 11:00

Hamarosan átadásra kerül a völgyparki Nautilus, és a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszda. A Fő téri kalandvárat és az Eötvös téri hajót már birtokba is vették a gyerekek.

Mini ballagásokat tartanak a Szaléziban

Dátum: 2020. jún 06. 10:00

Rendhagyó módon pótolják be az elmaradt ballagást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Az iskolában vannak olyan tantárgyak, amikből szóbelizni kell a diákoknak, így az adott napokon a bizonyítványok átvétele után a végzős osztályok külön-külön napokra bontva mini ballagást tartanak a Szaléziben.

Boér Gábor az új edző a KBSC csapatánál

Dátum: 2020. jún 06. 08:49

Hétfőtől új vezetőedzővel kezdi meg a a következő szezonra való felkészülést a Kazincbarcika. A csapat irányítását Boér Gábor, UEFA Pro Licences edző veszi át Dzurják Józseftől.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk