Kazincbarcika

Útjavítás-és útfejlesztés Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 03. 13:39

A veszélyhelyzet és az önkormányzati források jelentős elvonása ellenére zajlanak a tervezett útjavítások és útfejlesztések Kazincbarcikán.

Dolgoznak a hiba elhárításán

Dátum: 2020. jún 02. 16:48

A kazincbarcikai távhős lakások jelentős részét érinti az Irinyi János Református Oktatási Központ és az Egressy út 8. szám között, az Egressy út alatt húzódó 200 milliméter átmérőjű csővezeték lyukadása.

Új pályákon edzhetnek a fiatal tehetségek

Dátum: 2020. jún 02. 14:41

Júliusra már el is készülhet négy darab salakos versenypálya Kazincbarcikán a Kazinczy Tornacsarnok szomszédságában. Az újabb sportlétesítmény megvalósítását Kazincbarcika Város Önkormányzata 8 millió forinttal támogatta. A kiemelkedő helyi utánpótlás-nevelésre a Magyar Tenisz Szövetség is felfigyelt.

Távhővezeték meghibásodás

Dátum: 2020. jún 02. 09:27

A kazincbarcikai távhővezeték rendszeren a hajnali órákban két meghibásodás történt. Ennek következtében a használati melegvíz szolgáltatás bizonytalan ideig szünetel a Napsugár Óvodában, továbbá a felső városrészben. Ez a terület a Liget utca - Pollack Mihály utca - LIDL áruház vonalától a kertváros irányában lévő távhővel érintett épületek összessége.

Bringával a Lázbérci – víztározóhoz

Dátum: 2020. jún 01. 09:23

A Kazincbarcikai Barangoló szervezésében a Lázbérci – víztározóhoz tekertek a sport szerelmesei, május 30-án.

Ismét lehet pályázni elektromos autó vásárlására

Dátum: 2020. máj 31. 13:02

Újra kiírták a pályázatot a villanyautó vásárlásra. A fogyasztói kör szélesítése mellett a pályázat célja a jobb elérhetőség megteremtése, valamint a klíma- és környezetvédelem is.

Újra gyermekzsivaj tölti be óvodák és bölcsődék udvarait

Dátum: 2020. máj 30. 11:46

Bő két hónapig üresen és szomorúan árválkodtak a kazincbarcikai óvodák és bölcsődék játszószobái, udvarai. A játékok katonás rendben, a mászókák elhagyatottan várták, hogy az apróságok újra játszanak velük. Május 25-én viszont visszatért az élet, gyermekzsivajjal, kacagással töltve meg a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Tagintézményeit. Szigorú egészségvédelmi szabályok mellett ismét megnyitotta kapuit az Angyalkert Görögkatiolikus Óvoda, az Eszterlánc Tagóvoda, illetve az I.-es és a II.-es számú Bölcsőde.

Élet a karantén után

Dátum: 2020. máj 30. 11:02

Valamennyiünk életére komoly hatással volt a karantén, s ha akarjuk, ha nem, gondolkodnunk kellett és kell a hogyan tovább kérdésén. Mert változik a világ, és mi is formálódunk vele. Éppen ezért kíváncsiak voltunk, hogy az egyes közösségekre miként hatott a kényszerű bezárkózás és hogyan képzelik el a jövőjüket.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. május 29.

Dátum: 2020. máj 29. 17:45

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma 38 fő. Járványügyi elkülönítés alatt senki nem áll.

A BHM Nonprofit Kft. tájékoztatója a pünkösdi hulladékszállítási rendről

Dátum: 2020. máj 29. 16:20

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékszállítás rendje pünkösdhétfőn, azaz 2020. június 1-jén nem változik. A hulladékot változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítjuk el.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk