Kazincbarcika

Rendőri és polgárőri össz(e)játék sikere

Dátum: 2023. febr 06. 21:19

Újabb többszörös csirkefogó-fogást írhat dicsőségfalára a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság, de ezúttal a Múcsonyi Polgárőrség Szövetség munkatársainak aktív közreműködésével. Elmeséljük, hogyan történt...

A Kolorcity színe idén a zöld

Dátum: 2023. febr 05. 19:22

Hamarosan Kazincbarcika összes általános iskolájában szelektíven gyűjthetik a gyerekek a szemetet. Az edényzet már meg is érkezett a Zöld Völgy Nonprofit Kft.-hez, és néhány napon belül kihelyezik azokat az oktatási intézményekbe. A cél, hogy minél kevesebb kommunális szemét termelődjön, és minél több újrahasznosítható hulladék kerüljön vissza a körforgásba.

Nagy csatában győzött a Kazincbarcika

Dátum: 2023. febr 05. 11:08

A VRKC nagy csatában, 1 óra 42 perc alatt győzte le a MÁV Előre csapatát Székesfehérváron, a férfi röplabda Extraliga középszakaszának felső házában, szombaton.

Eltűnt!

Dátum: 2023. febr 05. 09:42

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Szabó Kitti 16 éves kazincbarcikai lakos eltűnése ügyében.

Hideg aszfaltozással csökkentik a balesetveszélyes kátyúkat a barcikai utakon

Dátum: 2023. febr 04. 20:32

A kedvezőtlen időjárási viszonyok nyoma meglátszik az utakon, megszaporodtak a kátyúk Kazincbarcikán is. A szakemberek a téli időszakban csak az úgynevezett hidegaszfaltozási eljárást alkalmazhatják, ami ideiglenes megoldás ugyan, de enyhítheti a mély kátyúk okozta károkat a gépjárművekben.

Büszke város Kazincbarcika

Dátum: 2023. febr 04. 09:41

Rendre érkeznek a kitüntetések, szép eredmények, győzelmek Kazincbarcikára. És kiemelten így van ez a sportban. Legutóbb a kelet-magyarországi területi versenyen kerültek dobogóra városunk birkózói.

A doni áldozatokra emlékeztek Kazincbarcikán

Dátum: 2023. febr 03. 19:55

A Kazincbarcikai Hadigondozottak Egyesülete megemlékezést tartott február 3-án délelőtt a Hotel Lukácsban. A 80 évvel ezelőtti doni katasztrófa alkalmából rendezett eseményen arra a mintegy 100 ezer katonára és munkaszolgálatosra emlékeztek, akik a doni harcok során elestek, fogságba kerültek vagy halálra fagytak a -35 fokos hidegben.

Országos szakmai elismerést kapott Jaskó Judit

Dátum: 2023. febr 03. 11:14

Idén is elismerték a tanév legjobb iskolarendőreit. A VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében jutalmat vehettek át a legjobbak február 1-jén, a Rendőrségi Igazgatási Központban, Budapesten.

Nyitva marad a Don Bosco Sportközpont

Dátum: 2023. febr 02. 19:35

Sok-sok számolás és egyeztetés után megszületett a döntés: nem kell bezárni a Don Bosco Sportközpontot Kazincbarcikán. A létesítményben minden eddigi program marad, igaz, ez némi áldozattal jár. Emelni kellett az árakon és valamivel alacsonyabb lesz a hőmérséklet is.

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk