Kazincbarcika

Napi egyszeri meleg étkezés a rászoruló gyerekeknek

Dátum: 2022. dec 21. 19:57

Kazincbarcika Város Önkormányzata az idei téli szünetben is biztosítja a kiskorú hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek részére a napi egy meleg ebédet.

Adventi készülődés a Mezeyben

Dátum: 2022. dec 19. 18:53

Az utolsó gyertya is lángra lobbant Kazincbarcika adventi koszorúján. Ez azt jelenti, hogy hamarosan itt a karácsony. Az ünnepig még pár nap van hátra, advent negyedik vasárnapján pedig újra összegyűltek a városlakók a Mezeyben, hogy közösen éljék át a várakozás örömét.

300 ajándékcsomag karácsonyra

Dátum: 2022. dec 19. 14:29

A nagycsaládosok, a rászorulók és a hajléktalanok is szebb karácsonyra készülhetnek az idén. 300 ajándékcsomagot osztottak szét a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ munkatársai számukra.

Diákolimpia: az Irinyi és a Szalézi is döntős!

Dátum: 2022. dec 19. 08:29

Remek sikert ért el a Röplabda V-VI. „A” korcsoportos Diákolimpián az Irinyi János Református Oktatási Központ és Kollégium, valamint a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium, hiszen mindkét együttes bejutott a januári, nyolccsapatos országos döntőbe.

A Kolorcity Kazincbarcika Sport Club karácsonyi akciói

Dátum: 2022. dec 18. 21:47

Több jótékonysági akcióhoz is csatlakozott, illetve önállóan is szervezett ilyet a Kolorcity Kazincbarcika Sport Club az elmúlt hetekben.

Sikerrel zárult a közösségi faültetés

Dátum: 2022. dec 18. 09:23

Kazincbarcika is részt vett a MOL-Új Európa Alapítvány VárosFa programjában. A mozgalom idén összesen 7000 facsemetével segítette a települések fásítását, partnerségben az Agrárminisztériummal, a Megyei Jogú Városok Szövetségével és a Országos Erdészeti Szövetséggel.

Egressy Béni Városi Könyvtár — ünnepi nyitvatartás

Dátum: 2022. dec 16. 12:52

Változik a Mezey István Művészeti Központban működő Egressy Béni Városi Könyvtár nyitvatartása év végén és jövő év elején.

Rezsitámogatást kaphatnak a kazincbarcikaiak

Dátum: 2022. dec 15. 20:47

Az országban az elsők között született Kazincbarcikán döntés arról, hogy az itt élők villany, gáz és tűzifa támogatást vehetnek igénybe. A város képviselő-testülete novemberi ülésén döntött úgy, hogy a decembertől áprilisig tartó időszakra igényelhető az összeg.

Szebb karácsony mintegy 800 kazincbarcikai családnak

Dátum: 2022. dec 15. 14:57

A 2022-es esztendő az eddigi legnehezebb volt Kazincbarcika életében. A város majd’ 70 éves fennállása óta nem került még annyi porszem a gépezetbe, mint az elmúlt három évben. A COVID-világjárvány után úgy tűnt, hogy minden helyrebillen, ám egyszer csak megjelent a gazdasági recesszió, az energiaválság és a magas infláció. Mindezek nemcsak az itt lakók életébe gördítettek hatalmas akadályokat, hanem a városéba is.

Karácsony az I. Számú Idősek Otthonában

Dátum: 2022. dec 15. 09:00

Karácsonyi ünnepség várta az I. Számú Idősek Otthona lakóit december 14-én. A már hagyománynak számító eseményen két generáció találkozott egymással: a Napsugár Tagóvoda Csigabiga csoportja adott ünnepi műsort a szépkorúak számára.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk