Kazincbarcika

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

Egyirányúsítják a Tavasz utca és a Kikelet köz egy szakaszát

Dátum: 2023. máj 27. 15:44

Régóta húzódó probléma rendeződik június 1-jétől. A kórházdombi városrészben a 60-as években épült út már nem tudott lépést tartani a megnövekedett autók számával, így a lakossággal történt egyeztetések, valamint a forgalomtechnikai felülvizsgálat eredményeként egyirányúsítják a Tavasz utca és a Kikelet köz egy szakaszát.

95 éves Démuth Lászlóné

Dátum: 2023. máj 27. 13:00

Stefi néni kazincbarcikai otthonában, családi körben ünnepelte 95. születésnapját. Őt a város nevében Klimon István alpolgármester és Riespler Pál önkormányzati képviselő köszöntötte fel.

Vasárnap zöld szupererők hatnak a gyerekekre a Mezey udvarán

Dátum: 2023. máj 27. 08:00

Május 28. gyereknap. Kazincbarcikán a Mezey István Művészeti Központ udvarán egy délutáni játékdömpingre várja Kazincbarcika Város Önkormányzata azokat, akik még gyerekeknek vallják magukat.

Aláírták a támogatási szerződést

Dátum: 2023. máj 26. 18:00

Mintegy 30 civil- és sportszervezet kapott támogatást Kazincbarcika Város Önkormányzatától. Az egyesületek képviselői a Városházán gyűltek össze, ahol Szitka Péter polgármesterrel közösen írták alá ünnepélyes keretek között támogatási szerződéseiket. A szervezetek működésük biztosításához, programjaik megvalósításához kaptak anyagi segítséget az önkormányzattól.

Ülésezett Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete

Dátum: 2023. máj 26. 13:00

Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete legutóbbi ülésén módosította a települési támogatás keretében nyújtott szociális ellátásokhoz kapcsolódó jövedelemhatárokat. A döntést a bekövetkezett kedvezőtlen gazdasági helyzet indokolta, hiszen az infláció minden szempontból rendkívüli terhet jelent a családoknak. A módosított jövedelemhatárok többfajta támogatást is érintenek, így még több kazincbarcikai család kaphat segítséget az önkormányzattól.

A honvédelem napját ünnepelték

Dátum: 2023. máj 26. 08:00

1992-től a Kormány határozata alapján május 21-én ünneplik a magyar honvédelem napját. 1849-ben ezen a napon foglalta vissza a Magyar Honvédsereg Buda várát a császári haderőtől.

Az elesett hősökre emlékeztek Kazincbarcikán

Dátum: 2023. máj 25. 17:16

A magyar hősök emlékünnepén azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezünk, akik életüket áldozták Magyarországért. Kazincbarcikán a Kazincbarcika-alsói Református Egyházközség templomkertjében álló háborús emlékműnél szervezett ünnepi megemlékezést és koszorúzást a Vajányi Lajos Bajtársi Egyesület.

Futókörök napja — Kazincbarcika a legjobb észak-magyarországi városként debütált

Dátum: 2023. máj 22. 20:28

(FRISSÍTVE) Első alkalommal csatlakozott Kazincbarcika az országos rendezésű Futókörök napjához. A város huszonötödikként indult a megmérettetésen, miután május 21-én átadták a Csónakázó-tónál épült új, 1 km-es futókört. A versenyen több mint félezer kazincbarcikai indult, akik összesen 3313 kört tettek meg az új rekortán futópályán.

KolorTV élőben

Programajánló

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk