Kazincbarcika

BorsodChem Kolorfutás Virtual – Fussunk jótékony célért!

Dátum: 2022. nov 05. 08:00

Folyamatos a nevezés a Virtuális Kolorfutára, melynek célja most nem a versengés, hanem a jótékonykodás, hiszen a szervezők a nevezési díjból származó bevételt a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Egyesületének ajánlják fel.

Elkezdődött a krízisidőszak

Dátum: 2022. nov 05. 08:00

A november elsejével beköszöntő krízis dőszak minden évben komoly feladatot jelent a városi hajléktalanellátó intézményeknek, leginkább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Éjjeli Menedékhely és Nappali Melegedőnek.

Fejlesztéssel erősít a Heinzler Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 04. 11:35

Egy sikeres GINOP-os pályázatnak köszönhetően csaknem 300 millió forintos támogatásban részesült a Heinzler Gépgyártók Kft. Kazincbarcikán. Az összegből telephelyfejlesztés, valamint új gépek, eszközök beszerzése valósult meg.

Felemás hétvége

Dátum: 2022. nov 04. 11:09

Hazai pályán játszottak a Kazincbarcika női és férfi NB II-ben szereplő kézilabdázók. Az október 29-ei mérkőzésen a hölgyek győzni tudtak a salgótarjáni csapat ellen, azonban a férfiegyüttes vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől.

Barcika Park Nonprofit Kft – őszi munkálatok a városban

Dátum: 2022. nov 03. 09:20

Folyamatosan dolgoznak a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai a városban. Az őszi munkálatokkal párhuzamosan a gépek téli karbantartása és felkészítése is megkezdődött.

A Gyöngyhajú lány balladája zárta az idősek havát Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 02. 11:13

Véget ért az idősek hónapja Kazincbarcikán. A nagysikerű programsorozat október 28-án az ExperiDance, Gyöngyhajú lány balladája című darabjával zárult.

Hirdetmény nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról

Dátum: 2022. nov 02. 10:19

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdet a 3700 Kazincbarcika, Tompa M. út 2/A. szám alatt található önkormányzati tulajdonban lévő Muskátli Nyugdíjasházban 4 db bérlakást az alábbiak szerint:

Hirdetmény fiatalok garzonházában található lakás bérbeadásáról

Dátum: 2022. nov 02. 10:17

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a 3700 Kazincbarcika, Bercsényi utca 14. szám alatti fiatalok garzonházában lévő 1 db önkormányzati tulajdonú bérlakást az alábbiak szerint:

Zökkenőmentes az egyetemi képzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 02. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata, a Miskolci Egyetem, az Irinyi János Református Oktatási Központ, a Wanhua BorsodChem Zrt. és a Tiszán­inneni Református Egyházkerület összefogásával vegyészmérnöki egyetemi alapképzés indult ősszel Kazincbarcikán. A levelezős képzés szeptember 9-én kezdődött meg a hallgatók számára az Irinyi János Református Oktatási Központban.

Változik a tűzoltósági felvonulási útvonalak forgalmi rendje

Dátum: 2022. nov 01. 08:00

Kazincbarcikán a gépjárművek közlekedését, a rakodást és a költözködést megkönnyítve a jelenleg kihelyezett „megállni tilos” táblákat „várakozni tilos” táblákra cserélik.

KolorTV élőben

Programajánló

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Dr. Czifra János: Fészbukságaim 2.0

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk