Hírek

A Magyar Birkózó Szövetség centenáriumi díszoklevelét kapta Kazincbarcika

Dátum: 2021. szept 28. 17:58

A Magyar Birkózó Szövetség centenáriumi díszoklevelét vette át Szitka Péter polgármester, aki egyébként a KVSE birkózó szakosztályának egykori elnöke is volt. A Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja, egyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Birkózó Szövetség elnöke Deák-Bárdos Mihály Kazincbarcika Város Önkormányzatának, valamint a szakosztály működésében kiemelkedő munkát végzőknek szintén megköszönte a sportág fenntartásáért és fejlesztéséért végzett áldozatos munkáját.

Szabadfogású Diákolimpián a KVSE

Dátum: 2021. szept 27. 14:09

Szabadfogású Diákolimpián vettek részt szeptember 23-án a KVSE birkózó szakosztályának diáksportolói. Az orosházi versenyen a nagy létszám ellenére szép eredményeket értek el a sportolók.

Kérhető a fűtés elindítása

Dátum: 2021. szept 27. 12:22

Az őszi időjárás eddig meglehetősen enyhén alakult, viszont az előrejelzések szerint az elkövetkező időszakban tovább csökken a hőmérséklet és ízelítőt kapunk az évszak borongós, hűvös oldalából. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mikor indul a fűtési szezon, illetve hogyan lehet akár külön kérésre, hamarabb beizzítani a radiátorokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.

Bemutatkozik a megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és Sajószentpéteri Telephelye

Dátum: 2021. szept 26. 08:00

A tapasztalat azt mutatja, hogy napjainkban egyre nő a tanulási, magatartási, figyelmi problémával, beszédhibával, beszédészleléssel és -megértéssel küzdő gyermekek, tanulók száma.

Bike Safe: Regisztráld a bringád!

Dátum: 2021. szept 26. 08:00

Miért érdemes regisztrálni a bringánkat? Magyarországon évente több mint 10 ezer kerékpár tűnik el. Az ellopott biciklit sokszor könnyebb megtalálni mint a bringák tulajdonosait.

Haltelepítés miatt horgászati tilalom lesz csütörtökön

Dátum: 2021. szept 25. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja Önöket, hogy a Barcika Park Nonprofit Kft. szeptember 30-án haltelepítést végez a Csónakázó-tavon és a Herbolyai I. és II. tavakon. A cég szeptember 30. reggel 5 órától, október 1. reggel 6. óráig horgászati tilalmat rendel el az érintett vízterületeken.

Változik a Kazincbarcikai Fedett Uszoda nyitvatartása

Dátum: 2021. szept 25. 08:00

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda október 1-jétől hétköznaponta hosszított nyitvatartással 8.00-19.00 óráig várja a látogatókat.

22/16

Dátum: 2021. szept 24. 08:25

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 22 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harminchetedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna. Ezek közül a hatóság 16 esetben büntetőeljárást kezdeményezett.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Időpontváltozás a Hidasnémeti elleni mérkőzésnél

Dátum: 2021. szept 24. 08:23

Hétvégén ismét bajnoki mérkőzést játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC. Az NB III Keleti csoportjának soron következő fordulójában a Hidasnémeti csapatát fogadják a Kolorcity Arénában. A találkozót az előzetes tervekkel ellentétben nem 16:00-tól, hanem 17:30-tól rendezik meg.

Október az idősek hónapja – színes programok a szépkorúaknak

Dátum: 2021. szept 23. 13:17

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. az Idősek Világnapja alkalmából többhetes rendezvénysorozatra várja a szépkorúakat. A Kazincbarcikán hagyománnyá vált programkavalkádot idén októberben Csepregi Éva koncertje nyitja.

KolorTV élőben

Programajánló

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk