Hírek

Korona krónikák

Dátum: 2020. nov 21. 09:58

Mit tegyek? Mi lesz most velem és a családommal? Mikor jön már az eredmény? A kérdések, amik először felmerülnek az emberekben, ha jelentkeznek a koronavírus-fertőzés első jelei. Hogyan vészelték át a betegséget és a karantént az érintettek? A koronakrónikákat saját élményeik alapján osztották meg velünk a betegségben érintett emberek. Ha Ön is szeretné megosztani gondolatait, akkor küldje el saját történetét a kolorhet@gmail.com e-mail-címre!

„De jó, hogy maguk itt vannak!”

Dátum: 2020. nov 21. 09:49

Kazincbarcika Város Civil Életéért kitüntető díjban részesült a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete, melyet az október 22-én megtartott rendhagyó képviselő-testületi ülésen Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől Tomkóné Kiss Mária elnök asszony vett át.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. november 20.

Dátum: 2020. nov 20. 15:44

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kísérje figyelemmel élőben a Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzéseit

Dátum: 2020. nov 20. 12:57

Online felületen a Kolortv youtube csatornáján, valamint a Kolortv televíziós csatornáján is élőben követhetik az érdeklődők a vasárnap 17 órakor kezdődő Kolorcity Kazincbarcika SC – Szolnoki MÁV FC bajnoki mérkőzést.

Rendkívüli hírek Kazincbarcikán – November 19.

Dátum: 2020. nov 19. 17:41

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Beiskolázási időszak

Dátum: 2020. nov 19. 17:37

Elindult a 2021/2022-es tanév beiskolázási időszaka. Bár idén nyílt napokat nem tarthatnak a középiskolákban, az intézmények igyekeznek minden hasznos információt átadni a jelentkező diákoknak.

Maszkviselés

Dátum: 2020. nov 19. 17:12

Kazincbarcikán is kötelező a maszk viselése a közterületeken. Mára a koronavírus-járvány elleni védekezés elengedhetetlen része a maszk viselése és annak helyes alkalmazása. Kazincbarcika Város Önkormányzata a jövőben újabb textilmaszkok gyártását tervezi megrendelni.

Fertőtlenítés

Dátum: 2020. nov 19. 13:45

Folyamatosan tisztítják és fertőtlenítik a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai a városban található buszmegállókat, közösségi tereket, utcabútorokat. A környezetbarát ipari tisztítógépet még márciusban vásárolta Kazincbarcika Város Önkormányzata.

BMH tájékoztató a ügyfélszolgálati iroda nyitvatartási rendjének változásáról

Dátum: 2020. nov 19. 11:23

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója az alábbiakról tájékoztatja városunk lakosságát:

Rendkívüli hírek Kazincbarcikán – November 18.

Dátum: 2020. nov 18. 14:59

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk