Hírek

BMH tájékoztató a ügyfélszolgálati iroda nyitvatartási rendjének változásáról

Dátum: 2020. nov 19. 11:23

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója az alábbiakról tájékoztatja városunk lakosságát:

Rendkívüli hírek Kazincbarcikán – November 18.

Dátum: 2020. nov 18. 14:59

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kölcsönözzünk könyvet online!

Dátum: 2020. nov 18. 12:40

November 11-étől Magyarország Kormány rendelete alapján az Egressy Béni Városi Könyvtár zárva tart. Mivel ebben az évben ez már a második alkalom, hogy a koronavírus terjedése miatt személyesen igénybe vehető szolgáltatásaik szüneteltetésére kényszerültek a könyvtárak, a kazincbarcikai könyvtár ismét nem kívánja olvasnivaló nélkül hagyni használóit.

Online világversenyen a kazincbarcikai súlyemelő

Dátum: 2020. nov 17. 16:58

Peruban rendeztek online súlyemelő bajnokságot, ami a héten kezdődött el. A versenyen összesen nyolc magyar súlyemelő vett részt, akik közül az egyik a KVSE Súlyemelő Szakosztályának versenyzője Féderer Benjamin volt.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. november 17.

Dátum: 2020. nov 17. 15:45

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Több mint 60 település regisztrált a KönyvtárMozi programra

Dátum: 2020. nov 17. 10:48

A kistelepülési könyvtárakban az utóbbi években egyre népszerűbb a KönyvtárMozi program, mely 5 éve működik szerte az országban, így megyénkben is. A rendezvény kialakításának alapja a 2013 óta működő Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR), mely segítséget nyújt a megvalósulásához. Az esemény a koronavírus-járvány idején szünetel, de a szervezők bíznak abban, hogy a veszélyhelyzet feloldását követően folytatódhat a program.

Caritas Hungarica-díjat kapott Jancsurák Lajosné Éva

Dátum: 2020. nov 16. 21:00

Az idei járványhelyzet többek között azt is megnehezítette, hogy a Katolikus Karitász méltó módon megköszönje önkénteseinek a hosszú évek óta önzetlenül végzett segítő szolgálatot. Központi ünnepség helyett ezért helyben adták át az arra érdemes önkénteseiknek a Caritas Hungarica-díjakat.

Hirdetmény Kazincbarcika Város településrendezési terv K-06 jelű módosítása

Dátum: 2020. nov 16. 11:46

PARTNERSÉGI TÁJÉKOZTATÁS

Ritmikus gimnasztika – Kazincbarcikai sikerek

Dátum: 2020. nov 16. 08:16

A 2020-as esztendő a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztálya számára sem a tervek szerint alakult. A Diákolimpia országos döntőt a kijelölt időpont előtt három nappal lefújták.

Fitt Barcika Online

Dátum: 2020. nov 15. 11:00

A kormány által kihirdetett legújabb védelmi intézkedéseket értelmében az amatőr csapatsportokat felfüggesztették, a szabadidős létesítményeket, az edzőtermeket, az uszodákat és a korcsolyapályákat is bezárták. A szabadtéri egyéni sportolás megengedett. Viszont, ha az időjárás nem engedi az otthoni edzés is remek alternatívát jelenhet.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk