Hírek

Kolorcity egészségtudatos!

Dátum: 2024. márc 30. 08:03

Nagy érdeklődés és sok résztvevő mellett tartott szűrőnapot a Magyar Vöröskereszt Kazincbarcikán, a Mezey István Művészeti Központban. Az eseményen vércukor- és koleszterinszint-mérésre, csontsűrűségmérésre, szájüregi szűrésre, valamint egyéb fontos vizsgálatokra is lehetőség volt, amelyek akár komoly egészségügyi problémákra is fényt deríthetnek.

Jövendő elsősök és tanítóik találkoztak a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. márc 29. 18:00

Immár harmadik éve kerül sor a beiskolázási nyílt napra Kazincbarcikán. A vidám programon a nagycsoportos ovisok ismerkedhetnek meg azokkal a pedagógusokkal, akik a kazincbarcikai általános iskolákban várják őket szeptemberben.

Húsvéti látványajándék a Völgy parkban: művészi óriási tojások

Dátum: 2024. márc 29. 12:58

Kazincbarcika idén reformmódon ünnepli a húsvétot: március 31-én, vasárnap a Völgy parkban három óriás tojást festenek meg helyi művészek és közösségek. A 15:00 órakor kezdődő Tojásra fel! című esemény az ünnepi hangulat fokozásán túl a közösségépítést is szolgálja, így a programra mindenkit szeretettel vár a város.

Új járművek a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet szolgálatában

Dátum: 2024. márc 28. 22:05

Idős autóikat sikerült lecserélniük újakra a kazincbarcikai rendészeknek, így mostantól még gyorsabban és hatékonyabban érhetnek ki a lakossági bejelentések helyszínére, valamint a járőrözésben is eredményesebben vehetnek részt. A fejlesztéseknek még nincs vége.

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Kazincbarcikán debütált kiállítás járt a Hungexpon

Dátum: 2024. márc 27. 13:05

„Totems of Csabesz” világritkaság-értékű Ferrari ruhagyűjteménye korábban Kolorcityben mutatkozott be kiállításként, amelyet már kétszer is élvezhetett a helyi közönség. Az elmúlt hétvégén viszont a budapesti AutoMobil és Tuning Show-n tündökölhetett a Hungexpo területén, sok csillogó áramvonalas jármű és villogó hoszteszmosoly közepette. Városunk további komoly terveket sző vele.

Fél évszázadot ünnepelt a Kazincbarcikai VSE súlyemelő szakosztálya

Dátum: 2024. márc 27. 07:05

A Kazincbarcikai Vegyész Sport Egyesület súlyemelő szakosztálya 2024. március 23-án ünnepelte a Kocka Étterem és Rendezvényházban működésének nagyívű 50. évfordulóját. Az esemény házigazdája Pátrovics Géza veterán súlyemelő, edző, egyúttal a szakosztály vezetője volt.

Idén is pályázhatnak támogatásra a kazincbarcikai vállalkozások — KolorFund 2024

Dátum: 2024. márc 26. 17:00

FRISSÍTVE! Zárt ülésen döntött március 25-én Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete arról, hogy idén is segítséget nyújtanak a helyi cégeknek. A KolorFund vissza nem térítendő támogatást kínál a pályázaton megfelelő mikro- és kisvállalkozások számára.

Erdélyi szakmai gyakorlatra készülnek a Surányi diákjai — Erasmus+

Dátum: 2024. márc 26. 12:00

Az Ózdi Szakképzési Centrum Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulói ősszel Erdélybe látogatnak az Erasmus+ programnak köszönhetően, hogy szakmai gyakorlaton gyűjthessenek tapasztalatot. Pedagógusaik ehhez kapcsolódóan néhány napja egy előkészítő látogatáson vettek részt.

Lakossági tájékoztató ebzárlatról és legeltetési tilalomról



Dátum: 2024. márc 26. 10:17

Kazincbarcika közigazgatási területére 2024. április 1. és 2024. április 22. közötti időszakra a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal legeltetési tilalmat és ebzárlatot rendel el.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk