Hírek

Karácsonyi játékgyűjtés

Dátum: 2023. nov 28. 15:43

Karácsonyi játékgyűjtést indított Kazincbarcikán a KSZSZK november 28. és december 15. között.

A Barcikai Ipari Park elérhetőségének javítása

Dátum: 2023. nov 27. 15:16

A TOP-1.1.1-16-BO1-2018-00012 azonosító számú, „Barcikai Ipari Park elérhetőségének javítása” című projekt megvalósítása Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közös beruházásaként jött létre. A projekt része egy nagy volumenű közlekedési infrastruktúra-fejlesztési beruházás volt, ami a 417 millió forintos keretösszegből, 100 százalékban a Regionális Fejlesztési Alap finanszírozásával valósult meg.

Szabó Simon színész-rendezővel nyit a Színes Hírességek, a KolorPodcast új szériája

Dátum: 2023. nov 27. 07:00

A KolorTV KolorPodcast című műsorának izgalmas oldalhajtása lehet az új Színes Hírességek. A cím magáért beszél. Olyan jól ismert tehetségeket szólít a műsor a városba, akiknek a személyisége és/vagy pályafutása összecseng Kolorcity színességével. Nekik bemutatják a várost, az itt élőknek pedig őket. Két kövér légy egy csapásra!

Tanműhelyátadó és pályaválasztási kiállítás a Deákban

Dátum: 2023. nov 26. 18:00

Kazincbarcikán minden iskolaépület fejlesztése fontos, hiszen nem mindegy, hogy milyen körülmények között tanulnak a diákok, ráadásul a városkép is szépül. Erről beszélt a Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola tanműhelyének átadóján Szitka Péter polgármester. Az intézmény tanműhelyének felújítása a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, valamint az Ózdi Szakképzési Centrum saját forrásának bevonásával, 175 millió Ft-os ráfordítással valósult meg.

Új kiállítással kápráztatja el Kazincbarcikát a Sajómenti Népművészeti Egyesület

Dátum: 2023. nov 26. 07:00

Vesszőből, gyöngyből, csuhéból, textilből készült tárgyak és festmények is helyet kaptak azon a kiállításon, amely a Sajómenti Népművészeti Egyesület tagjainak alkotásaiból nyílt a Mezey István Művészeti Központban. A január 5-ig látható színvonalas tárlat nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek is szól.

Új harangjáték Kazincbarcikán, a Szent Család-templomban

Dátum: 2023. nov 25. 18:00

Új öröm Kazincbarcikán, a minden egész óra előtt öt perccel felcsendülő harangjáték a Szent Család-templom három harangjától. A november 19-i nagymise előtt debütált mű alkotója Kerek Gábor Közeledő, a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

Kerékpáros szemléletformáló nap a Tompa Mihály Református Általános Iskolában

Dátum: 2023. nov 25. 13:43

Gyakorlati pályán ismerkedtek a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai kedden a biztonságos kerékpározással. A szemléletformáló program során elméleti tesztet is megoldottak a gyerekek, az ügyességi feladatok teljesítése közben pedig a KRESZ szabályait is be kellett tartaniuk. Kazincbarcika és Vadna között közben készül a kerékpárút, amely Sajóivánka és Vadna települések lakóinak is hatalmas előrelépés lesz a Kazincbarcikára való eljutásban.

Új üzemcsarnok, könnyebb és gyorsabb munka a Kessel-Bau Kft.-nél

Dátum: 2023. nov 24. 23:06

Lezárult az a projekt, amelynek köszönhetően több mint 273 millió forint vissza nem térítendő támogatásból új fémszerkezetgyártó műhelyt épített, és modern, automatizált technológiát helyezett üzembe a kazincbarcikai Kessel-Bau Kft. Amikor egy cég fejleszt, akkor munkahelyek és értékek teremtődnek – hangsúlyozta Szitka Péter polgármester, a technológiai és infrastrukturális beruházást célzó projekt zárórendezvényén.

Fánkkal várta Kazincbarcika rendőrkapitánya az állatvédelmi fotópályázat nyerteseit

Dátum: 2023. nov 23. 23:32

A diákok okleveleket, vásárlási utalványokat és ajándékokkal telerakott hátizsákokat is kaptak, és az első három helyezés mellett különdíjak átadására is sor került a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Bűnmegelőzési Vagyonvédelmi Alapítvány által kiírt fotópályázat eredményhirdetésén.

Átadták a Deák Ferenc Technikum és Szakképző felújított iskolaépületét

Dátum: 2023. nov 23. 00:32

Kazincbarcika Város Önkormányzata a Regionális Fejlesztési Alap finanszírozásával, több mint 335 millió forintos támogatási keretösszeg felhasználásával megvalósította a Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola épületének komplex energetikai felújítását. A városvezetés kiemelt feladatának tekinti a helyi oktatási-nevelési intézmények korszerűsítését, ezt szem előtt tartva került sor egy újabb iskolaépület esztétikai megújítására és fenntarthatóságának javítására.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk