Hírek

Gyere a könyvtárba!

Dátum: 2020. júl 24. 15:16

Ötletgazdag, élményekkel teli programokkal készült az Egressy Béni Városi Könyvtár az idei nyárra. Elsősorban az általános iskolás korosztálynak hirdették meg a nyári napközis olvasótábort, ahol érdekes témákban mélyülhetnek el a gyerekek. A négy turnuson át zajló tábor minden egyes ciklusa más-más tárgykör köré csoportosul.

Véget ért az első szabadidős tábor

Dátum: 2020. júl 24. 12:42

Július 20-án indult a Kolor Kölyöktábor első szabadidős tábor turnusa 23 gyermek részvételével. A tábor célja a nyári szabadidő hasznos eltöltése. Ennek érdekében a szervezők különböző csoportos programokkal, társasjátékokkal, vetélkedőkkel és mozival készültek a gyermekek számára.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Heti közlekedési helyzet

Dátum: 2020. júl 24. 09:00

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, illetve hat esetben szűrtek ki ittas vezetőt.

Modern világítórendszer az új KKSC stadionban

Dátum: 2020. júl 23. 12:54

Az elmúlt napokban több alkalommal is tartottak világításpróbát az új stadion labdarúgópályáján. A sportlétesítmény-beruházás kapcsán megtörtént a pályavilágító oszlopok és a fényforrások kihelyezése és beüzemelés is.

Új műhelycsarnok épül a Don Boscoban

Dátum: 2020. júl 23. 12:09

Tedd Képessé néven Szakképzés-fejlesztési mintaprogram indul a Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégiumban. A műhelyiskolai programelem célja a szakképzési rendszerben a lemorzsolódással veszélyeztetett, 16 éven felüli, 8 általános iskolai végzettséggel rendelkező fiatalok képzésben való tartása.

Elkezdődtek a gallyazási, ritkítási munkálatok

Dátum: 2020. júl 22. 17:40

Hétfőn elkezdték a város területén szükséges gallyazási és ritkítási munkálatokat a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai. Kazincbarcika frekventált útjait, tereit, játszótereit és parkolóit érintő területeken a közlekedési táblák láthatóságát akadályozó, illetve az elöregedett, sérült, balesetveszélyes gallyakat vágják le a szakemberek.

Anya, mehetek úszni? – még lehet jelentkezni a következő tanfolyamokra

Dátum: 2020. júl 22. 12:28

Már javában zajlanak a koronavírus-járvány miatt kora tavasszal félbeszakadt úszótanfolyamok a Kazincbarcikai Fedett Uszodában. Azonban a következő turnusokra még várják az úszás iránt érdeklődő 5-10 éves gyermekeket.

A Tour de Hongrie szervezőinek közleménye

Dátum: 2020. júl 22. 10:02

Nagy erőkkel zajlanak az augusztus 29-én rajtoló, ötnapos 41. Tour de Hongrie előkészületei, a várakozások szerint a nemzeti körverseny történetének eddigi legerősebb mezőnyét láthatjuk majd Magyarországon. Ugyanakkor az egész világot érintő koronavírus-járvány miatt a Tour de Hongrie szervezői minden eshetőségre felkészülnek.

Vitelki Zoltán vezeti a Kazincbarcikát

Dátum: 2020. júl 21. 11:08

A nyári felkészülési szezon új vezetőedzővel, hatalmas lendülettel indult meg Kazincbarcikán. Boér Gábor vezetőedző új színt, tempót és dinamikát hozott a Kolorcity Kazincbarcika SC első csapatánál. A néhány hetes, eredményes munkát követően Boér NBI-be való meghívása új feladatok elé állította a klub vezetőségét.

Eső és jó hangulat Tardonán

Dátum: 2020. júl 21. 10:19

A festői szépségű Tardonán rendezték meg július 17-én a Tardona Községi Önkormányzata és az Egri Szabadidős és Munkahelyi Sportszövetség által szervezett sportnapot, mely az Újkazinci Baráti Kör februári Senior Sport Kavalkádjának folytatás volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk