Hírek

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. jún 26. 14:34

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi ittas járművezetőkkel szemben indult eljárás, valamint a lenti közlekedési balesetek helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Új arculatra vált a kazincbarcikai futballcsapat

Dátum: 2020. jún 26. 07:30

A kazincbarcikai labdarúgó klubnál elindult változások az idén kezdenek látványosak lenni. A megújulási folyamat részeként a tervek szerint a következő szezonban a hazai pályájuk már Kazincbarcikán lesz, korszerű körülmények között tudják kiszolgálni a szurkolókat.

Újra nyit a Kazincbarcika Fedett Uszoda

Dátum: 2020. jún 26. 07:00

Július 15-étől közel egy hónapon át csökkentett, augusztus 13-ától a korábban megszokott nyitva tartással várja vendégeit Kazincbarcikai Fedett Uszoda.

Látványos változások kezdődnek a Lini István téren

Dátum: 2020. jún 25. 08:31

Kazincbarcika Város Önkormányzatának a jövőt érintő, kiemelt városfejlesztési tervei még 2017-ben bemutatásra kerültek a városlakóknak, többek között a Kolorhétben is olvashattak róla. A városvezetés észszerű, jól kidolgozott koncepcióját a térség országgyűlési képviselője, Demeter Zoltán is támogatja, korábban szerkesztőségünknek elmondta, hogy különösen örül annak, hogy Kazincbarcikának ennyire erős és határozott tervei vannak, a projektek nagy részében már pozitív támogatói döntés született, bízik benne, hogy a többi esetben is hasonló eredmény várható. A projekt megvalósításának támogatásáért a városvezetés ezúton is köszönetet mond képviselő úrnak.

További megtakarításokat tervez az önkormányzat

Dátum: 2020. jún 25. 08:30

A koronavírus-járványra való tekintettel Kazincbarcika Város Önkormányzata már a veszélyhelyzet kihirdetése előtt felfüggesztette az önkormányzat megbízásából szervezett kulturális események megrendezését. Mivel a kormány döntése értelmében augusztus 15-éig tömegrendezvény nem tartható, és utána sem tervezhető biztosra, ezért a szervező Barcika Art Kft. az idei Kolorfesztivál fellépőivel még márciusban felbontotta a szerződéseket.

Az önkormányzat újabb eszközzel és húszmillió forinttal támogatja a kazincbarcikai kórházat

Dátum: 2020. jún 24. 17:59

Kazincbarcika Város Önkormányzata nem csak a veszélyhelyzet idején fordított kiemelt figyelmet a kazincbarcikai kórház működésére, a város lakosságának érdekeit előtérbe helyezve, a lehetőségeihez mérten igyekszik minél több támogatást nyújtani az állami egészségügyi intézménynek.

Pályázható üres lakás a Muskátli Nyugdíjasházban

Dátum: 2020. jún 24. 11:22

A Kazincbarcika, Tompa Mihály utcában található Muskátli Nyugdíjasházban pályázható egy első emeleti, 24 m2-es, minkonyha nélküli lakás.

A BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái július 1-jétől újra nyitvatartanak

Dátum: 2020. jún 23. 08:53

A járványügyi készültségi időszak alatt, ügyfelek és dolgozóik egészségének megőrzése érdekében az ügyfélszolgálatokra való belépés során kötelező a szájat és az orrot eltakaró eszköz (maszk, sál, kendő) viselése.

Kazincbarcikai Városi Temető – További újítások

Dátum: 2020. jún 23. 08:48

A ravatalozó épületének felújítása mellett szintén saját forrásából újíttatta fel Kazincbarcika Város Önkormányzata a kazincbarcikai temető elektromos hálózatát, valamint nyolc kandeláber kihelyezése is sor került.

Az egyéni vállalkozók július 1-jétől a NAV-nál intézhetik ügyeiket

Dátum: 2020. jún 22. 08:55

Július 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezeti az egyéni vállalkozók nyilvántartását, az egyéni vállalkozók továbbra is a Webes ügysegédet használhatják.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk