Hírek

Tour de Hongrie - A negyedik szakasz célállomása Kazincbarcika

Dátum: 2020. júl 07. 11:55

A koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezett tavaszi időpont helyett augusztus 29-én rajtol az idei magyar körverseny. A Tour de Hongrie az esztergomi Bazilikától rajtol és a királyetap végén, a Kékestetőn ér véget. Kazincbarcika idén harmadik alkalommal szerepel az útvonalban, a negyedik szakasz célállomásaként szeptember elsején.

Lakossági tájékoztató fáklyázással járó karbantartási munkáról

Dátum: 2020. júl 06. 17:12

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kelet-Magyarországi Földgázszolgáltató Régiója fáklyázással járó karbantartási munkát végez Kazincbarcika III. gázipari objektumon.

Újabb Word Team a Tour de Hongrie mezőnyében

Dátum: 2020. júl 06. 16:37

A koronavírus-járvány miatt a nyár végére halasztott Magyar Körversenyen egy újabb remek csapat részvételét jelenthetjük be: a 2019-ben harmincöt győzelmet begyűjtő, a világranglistán a nyolcadik helyen álló ausztrál World Team, a Mitchelton-Scott is indul a magyar Touron, ráadásul magyar versenyzőjével, Peák Barnabással!

Az Idővár kreatív oldala

Dátum: 2020. júl 06. 13:12

Az ember évezredes vágya az alkotás iránti szenvedély. Ez világunk mozgatórugója, az álmok megvalósításának záloga, az önkifejezés lényege. A kreativitás nem jelent mindig „világmegváltó” dolgokat, legtöbb esetben az önmagunk és a környezetünk számára való örömszerzés célja. Gondoljunk be, milyen nagyszerű érzés valami újat, szokatlant kipróbálni, elsajátítani!

Kolorcity Kazincbarcika SC – Első nyári igazolás

Dátum: 2020. júl 06. 10:01

Dávid Zoltán Gergő július első napjától a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának tagja. A mindössze 17 éves védő fiatal kora ellenére is dicséretreméltó sportsikereket tudhat maga mögött.

Hamarosan nyit az uszoda

Dátum: 2020. júl 05. 09:20

Folyamatosan dolgoznak a Kazincbarcikai Fedett Uszoda munkatársai az újranyitás érdekében. A kötelező hatósági előírásoknak eleget téve, július 15-én csökkentett, augusztus 13-ától pedig a megszokott nyitvatartással várja az úszni vágyókat a létesítmény.

Nyári beszélgetős műsor - Kolorlive Summer a Kolortv-n

Dátum: 2020. júl 05. 09:20

Július végéig minden kedden reggel 10 órától és 18 órától Kolorlive Summer – nyári beszélgetős műsorral jelentkezik a Kolortv.

Újra itt a nyár

Dátum: 2020. júl 04. 09:00

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal közleménye

Nyár, szabadság, buli! – de legyünk körültekintőek a hétköznapokban is

Dátum: 2020. júl 03. 10:11

Végre megérkezett a nyár! Nagyon vártuk, már csak azért is, mert az elmúlt hónapok bezártsága után igazán jól esik kiszabadulni a négy fal közül, s a jó időben a téren sétálgatni, vagy kerékpárra pattanva bejárni a várost, és a környéket. Ez azonban óvatosságot is követel, hiszen a megnövekedett járműforgalom fokozott veszélyforrás lehet. Mindazonáltal nem muszáj lemondanunk a nyár örömeiről, csupán odafigyeléssel kell a környezetünk felé fordulni. A vakáció buktatóiról, a szabályok – főként a közlekedésbiztonsági előírások – betartásának fontosságáról Vincze Csabát, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetőjét faggatta stábunk.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Szurkolói klubdélutánt tartottak

Dátum: 2020. júl 02. 15:34

Szurkolói klubdélutánra várta a Kolorcity Kazincbarcika Sport Club vezetősége az érdeklődőket. A jó hangulatú találkozón a résztvevők megtekintették az új stadiont és kérdéseket tehettek fel a csapatot és a sportlétesítményt érintő témákban. A nap végén a szurkolók bepillantottak a felnőtt csapat edzésébe és találkozhattak Boér Gábor edzővel is.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk