Hírek

Senior Kul-túra – belvárosi séta a szépért, a jóért

Dátum: 2020. szept 30. 15:31

Megszokhatták már, hogy az Idősek hónapja alkalmából minden esztendőben színes programok várják az érdeklődőket. Ez évben sem lesz ez másként, ám a járványhelyzet miatt kiemelt figyelmet kell fordítani idős szeretteinkre, ezért a zárt térben szervezett rendezvényeket újszerű, a szabadban is végezhető események, otthon élvezhető receptverseny, totók, kvízjátékok, rajzpályázat, televíziós műsorok, online torna váltják fel.

Kérésre elindult a fűtés

Dátum: 2020. szept 30. 14:34

A hirtelen hidegre fordult időjárásra tekintettel sok társasház kérte Kazincbarcikán a fűtés beindítását a távhőszolgáltató Barcika Szolg Kft-től. Amennyiben a napi középhőmérséklet három egymást követő nap 12 Celsius-fok alá, vagy egy nap 10 Celsius-fok alá süllyed, a távhőszolgáltató a társasházzal kötött szerződés alapján külön kérés nélkül is köteles elindítani a fűtést.

Harmincadik születésnapját ünnepelte a SINOSZ Kazincbarcikai Helyi Szervezete

Dátum: 2020. szept 30. 10:18

Manapság, mikor oly sok szó esik a fogyatékkal élő emberek integrációjáról, a munka világába való bevezetéséről, a hátuk mögött álló támogató szervezeteknek egyre hangsúlyosabb szerepet kell vállalniuk. S nem csupán az aktív korúak segítéséről van szó, hanem az idősebb generáció mindennapi életének, látókörének kibővítéséről. Így van ez a SINOSZ Kazincbarcikai Helyi Szervezeténél is, ahol három évtizede a tagok életkörülményei határozzák meg működés irányvonalát. A sokat megélt szervezet szeptember 26-án ünnepelte megalakulásának évfordulóját.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 29.

Dátum: 2020. szept 29. 17:49

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

A nézők szavazatai döntenek majd - Közönségszavazáson Az Ispotály

Dátum: 2020. szept 29. 09:40

A IV. Hét Domb filmfesztivál alkotásai idén nem csak szakmai megmérettetésen vesznek részt.

Új lakóövezet kialakítása a terv

Dátum: 2020. szept 29. 09:09

Új lakóövezt kialakítását és telkek árusítását tervezi Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az elmúlt időszakban több megkeresés is érkezett a főépítészi csoport felé, hogy lakóépülettel beépíthető telkeket vásárolnának magánszemélyek a városban. Jelenleg ilyen területekben szűkölködik Kazincbarcika, emelte ki Juhász-Nagy Balázs főépítész.

Oly sok a jó ember

Dátum: 2020. szept 29. 08:51

Nagyon jól sikerült a Zsombiért rendezett múlt hétvégi süteményvásár. A több mint félmilliós összeget még némileg sikerült megtoldaniuk a szervezőknek. Ugyancsak hat számjegyű eredményt hozott a múcsonyi találkozó, mely a korábbi barcikai rendezvény folytatása volt.

Rendhagyó műsor a zene világnapján

Dátum: 2020. szept 28. 17:20

Virtuális műsor a zene világnapján a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékeitől és tanáraitól

Eltűnnek a veszélyt jelentő fák

Dátum: 2020. szept 28. 10:53

A Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai folyamatosan végzik a város területén szükséges gallyazási és ritkítási munkálatokat. Kazincbarcika frekventált útjait, tereit, játszótereit és parkolóit érintő területeken a közlekedési táblák láthatóságát akadályozó, illetve a sérült, balesetveszélyes gallyakat távolították el a szakemberek, a lombhullást követően, október második felétől ütemezetten pedig elkezdődik az vágásérett, elöregedett fák kivágása is.

Úticél KolorCity – Írjuk együtt Kazincbarcika könyvét!

Dátum: 2020. szept 28. 09:51

Az elmúlt 20 év eseményei és történetei egy exkluzív kiadványban! Várjuk olyan egykori vagy jelenleg is Kazincbarcikán élő, tevékenykedő lakók jelentkezését, akiknek érdekes történeteik és fényképeik vannak városunk közel és régmúltjából.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk