Hírek

Két nap van hátra

Dátum: 2020. máj 18. 11:16

Már csak két nap van hátra az szja-bevallás határidejéig, május 20-áig! Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit, annak május 20. után automatikusan bevallássá válik a tervezete, kivéve az őstermelőket, az áfás magánszemélyeket és az egyéni vállalkozókat.

Gyerekszáj – kazincbarcikai gyerekek a koronavírusról

Dátum: 2020. máj 17. 10:47

A gyerekek is sokat hallanak a koronavírusról, hiszen nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek életében is nagy változásokat hozott. Most ők mondják el véleményüket a kialakult helyzetről.

Már a jövőre készülnek a sportolóink

Dátum: 2020. máj 17. 10:18

Újra edzenek a barcikai sportolók

Egészséges táplálkozás, felkészült immunrendszer

Dátum: 2020. máj 16. 09:56

A koronavírus-fertőzés esetén, hasonlóan más betegségeknél, nem mindegy, hogy az ember immunrendszere milyen állapotban van. Az egészséges étkezés egyébként is nagyban meghatározza az életminőségünket, így nem csak most érdemes tudatosan táplálkozni. Székelyföldiné Gór Ágnes, a Barcika Príma Kft. dietetikusa tanácsát kértük, hogy mit érdemes fogyasztani szervezetünk természetes ellenálló képességének javításához.

Kevesebb betegforgalom és megnövekedett eRecept írás a háziorvosi rendelőkben

Dátum: 2020. máj 16. 09:35

Lassan minden téren újraindul az életünk. Kimerészkedünk a kávéházak teraszaira, elkezdjük látogatni az élelmiszerboltokon kívüli üzleteket, lemegyünk a parkba egy jót sétálni, bringázni a városba, sőt a háziorvosunkat is felkereshetjük a megadott időpontban.

Túrázik a család

Dátum: 2020. máj 15. 13:24

Az utóbbi időben a túrázás egyre népszerűbbé vált, és akár igazi családi program is lehet, hiszen ez a mozgás nagyszerű módja annak, hogy jó hangulatban töltsük a szabadidőnket. Viszont mielőtt belevágnánk ebbe a sportba, érdemes néhány dolgot tudnunk róla.

Bűnmegelőzés játékosan

Dátum: 2020. máj 15. 12:53

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány a „Maradj Otthon Mozgalom” EduSenior Karantén Képzési Program keretén belül, játékos szellemi vetélkedőt hirdetett a szépkorúak részére.

eSZJA: sokan nem hagyják az utolsó pillanatra

Dátum: 2020. máj 15. 10:42

Már csaknem 2,8 milliószor léptek be a NAV eSZJA felületére az ügyfelek, hogy megnézzék az szja-bevallási tervezetüket. A NAV által készített, személyre szabott dokumentum pillanatok alatt elérhető a hivatal weboldaláról is KAÜ azonosítás után.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. május 14.

Dátum: 2020. máj 14. 17:17

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma 42 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma 1 fő.

Újraindultak az egészségügyi ellátások bizonyos formái

Dátum: 2020. máj 14. 16:38

A koronavírus okozta járványhelyzet miatti korlátozások enyhítésének köszönhetően május 4-étől szigorú ellenőrzés mellett, de újraindultak az egészségügyi ellátások egyes formái, mint a háziorvosi és fogászati ellátások, a szakrendelések, a transzplantációs beavatkozások bizonyos formái és az egynapos sebészet ellátás.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk