Hírek

Projektort kapott ajándékba a Csillagfürt EGYMI Kazincbarcikai Tagintézménye

Dátum: 2019. szept 24. 18:12

Az ajándékot Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester adta át szeptember 21-én, szombaton a Völgy parkban.

Kazincbarcikán tartotta 30. évfordulóját az MSOSZ

Dátum: 2019. szept 23. 15:18

Harmincadik születésnapját ünnepelte Kazincbarcikán a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ). Ebből a jeles alkalomból nagyszabású ünnepséget tartottak szeptember 21-én a Völgy parkban.

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Anyatejes Világnap Kazincbarcikán - Születésfát avattak

Dátum: 2019. szept 20. 13:18

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából szeptember 20-án pénteken. Idén az Egressy Béni Művelődési Központ Klubtermében gyűltek össze az apróságok és családjuk.

Szűcs Judit szemüvegén keresztül - Kiállításmegnyitó a Mezeyben

Dátum: 2019. szept 20. 13:05

Szűcs Judit festő kiállítása nyílt meg szeptember 19-én csütörtökön a Mezey István Művészeti Központ emeletén. A kiállítás címe “Szűcs Judit szemüvegén keresztül”.

Választókerületi híradó – 9. számú egyéni választókerület – dr. Pásztor Gábor

Dátum: 2019. szept 20. 08:00

A választókerület az újkazinci városrész egyik felét foglalja magába, ahol az utóbbi években a legnagyobb problémát a parkolási gondok jelentik. Önkormányzat képviselői jelzés alapján új parkolóhelyek létesültek a körzetben: a Babits úton lévő tízemeletes előtt és mögött két ütemben összesen tíz megállóhely épült, emellett az Iskola út 5 darab parkolóval gazdagodott.

Választókerületi híradó – 6. számú egyéni választókerület – Riespler Pál

Dátum: 2019. szept 20. 08:00

A választókerületben új kerékpárút létesült, amellyel az Egressy úton és Mátyás király úton már meglévő szakaszok összekötése is megvalósult.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk