Hírek

Az utak mellett a gyalogutak is új aszfaltréteget kapnak — útfelújítások Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 15. 21:28

Az utak mellett a járdák is megújulnak a városban. Összesen 2 és fél kilométernyi útszakasz kap új aszfaltréteget Kazincbarcikán, mintegy 246 és fél millió forintból, ezzel párhuzamosan pedig elkezdődtek a járdafelújítások is. A munkagépek jelenleg a Május 1. úton dolgoznak gőzerővel.

Kezdődik az Attila út felújítása

Dátum: 2024. márc 14. 19:38

A harmadik szakaszához érkezik Kazincbarcikán a belterületi utak felújítása projekt. A tervek szerint március 18-án az Attila úton kezdődnek meg a munkálatok.

Határidő — csütörtökig lehet pályázniuk a jó tanulóknak és szüleiknek

Dátum: 2024. márc 13. 13:22

Idén a meglévő támogatások mellett új családtámogatási formákat vezetett be Kazincbarcika Város Önkormányzata. A tanulást ösztönző támogatás nagyon népszerű a városban, amelyet nappali tagozatos általános iskolások és középiskolások, valamint sajátos nevelésű igényű gyermekek és szüleik igényelhetnek egy évben kétszer: most, és a tanév végén.

Lalák Angelika: Mesélő – Szobrok Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 13. 09:06

A szobrok városának egy kortárs, a régi örökség alkotásai között rendkívüli példánya Lalák Angelika keramikus művésznő kolorcitysen színes remeke a Völgy parkban. Már elsőre megkapó, üde, a csodaszép zöld környezetét is csak még jobban feldobó mű. Ráadásul még annál is sokkal többet rejt mint első látásra gondolnánk, éppen hatvanötször annyit. Nem véletlenül hívják Mesélőnek… El is meséljük a történetét!

Új és hasznos „szövetség” köttetett Kazincbarcika gyermekeinek biztonságáért

Dátum: 2024. márc 12. 16:15

Ötéves együttműködés vette kezdetét a közelmúltban a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központja között. Az intézményeknél zajló szakmai tapasztalat- és információcsere Kazincbarcika és körzete gyermekeinek fokozottabb biztonságát segíti elő.

Nem terveznek akkumulátorgyárat Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 11. 19:01

Napok óta megy a pánikkeltés, és találgatások, álhírek terjednek a hírportálokon, valamint a közösségi médiában is egy Kazincbarcikán építendő akkumulátorgyár létesítésével kapcsolatban. Mindez azonban csak „fake news”. Az alábbiakban Demeter Zoltánnak, a térség országgyűlési képviselőjének tájékoztatását olvashatják, amelyet változtatás nélkül teszünk közzé.

Ezüstéremig röpítette magát Kazincbarcika röplapdacsapata, a VRCK

Dátum: 2024. márc 11. 16:00

Csak pár ponton múlott az aranyérem, de így is ezüsttel végzett a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika röplabdacsapata a DRK Magyar Kupa döntőjében a Fino Kaposvárral szemben. Az ellenfél az első két játszmát simán nyerte, aztán egyenlítettek hazai srácaink, és az ötszettes döntő végén csak minimális különbséggel, 16-14-es végső állással lettek másodikak.

A kiszolgáltatottság átélése – Szociopolit játszottak a kazincbarcikai diákok

Dátum: 2024. márc 11. 14:06

Speciális színházi előadáson vettek részt a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központja szervezésében a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium és az Irinyi János Református Oktatási Központ diákjai. Az interaktív játék az információátadáson túl a szociális érzékenység fejlesztését is célozta.

Alföldi Róbert Kolorcityben – önfeltárulkozás, dedikálás, taps és taps…

Dátum: 2024. márc 10. 09:19

A kazincbarcikai közönség március 8-án az Ádám Jenő Tagiskola aulájában Csáki Judit: Rajtam nem múlt című könyve kapcsán hallgathatott meg egy izgalmas pódiumbeszélgetést a népszerű színész-rendezővel, Alföldi Róberttel.

Labdával, kétkeréken és váltóban – családi sportnap nemcsak óvodásoknak

Dátum: 2024. márc 09. 19:14

Kazincbarcikán már hagyománya van annak, hogy tavasszal családos sportvetélkedőre várják a gyerekeket és szüleiket. Az idei játékos váltóversenyek témája Kazincbarcika születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk