https://kolorline.hu/Jótékonysági bál a gyülekezetért

Jótékonysági bál a gyülekezetért

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Nagybarca nagy múltra visszatekintő református gyülekezete évről évre rendez jótékonysági bált, ezzel segítve a református közösségi élet egy-egy kiemelt területét. Vadnai Zoltán polgármester, az egyházközség lelkipásztora fáradhatatlanul szervezi az eseményt.

 

Idén, február 25-én, tizenkilencedik alkalommal ünnepeltek együtt a hívek. Ebben az évben a bejegyzés alatt álló Nagybarcai Református Gyülekezetért Alapítvány javára hirdették meg a rendezvényt. Az új alapítvány, mint civil szervezet fogja segíteni a felekezeti élet működését. Az elmúlt két évtizedben számos változást élt meg az egyház. Az 1996-tól tevékenykedő lelkész szolgálati ideje alatt felújították a templomot, megyei értékké vált az ötszáz éves műemlékharang, gyermektáborok, kirándulások, testvérgyülekezeti programok színesítik az egyházközség életét. Mindezek az események, így a hagyománnyá vált évenkénti táncmulatságok is, hozzájárulnak az emberi kapcsolatok mélyítéséhez, az identitástudat megőrzéséhez. A mostani estély résztvevői a Velezd Néptáncegyüttes műsorát, illetve a derűs hangulatban elköltött vacsorát követően a helyi református felekezet kántorának, Újhelyi Istvánnak a muzsikájára vigadtak. 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk