https://kolorline.hu/Asztalitenisz sztárokkal

Asztalitenisz sztárokkal

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Rangos eseménynek adott otthont Edelény a múlt hétvégén.

Május 25-én és 26-án Edelény város önkormányzata, a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Magyar Speciális Olimpia Szövetség rendezésében tartották meg az I. Edelény Open asztalitenisz versenyt. A verseny védnöke Molnár Oszkár Edelény város polgármestere és Kocsis Fülöp metropolita volt, melynek célját a sportág népszerűsítésében, a versenyzési lehetőség biztosításában, illetve a sportkapcsolatok ápolásában jelölték meg.


Szita Márton, az I. Edelény Open győztese

 Péntek délután az utánpótlás versenyeket bonyolították le. U 15 serdülő egyéni 32, míg U13 újonc kategóriában 28 induló volt. A mérkőzéseket csoportos körmérkőzéses selejtező tábla, majd főtábla egyenes kieséses rendszerben játszották. Az utánpótlás versenyzőinek megmérettetésével párhuzamosan a fogyatékkal élő játékosok szintén megmutathatták tudásukat.  A szombati nap kínálta az igazi csemegét. A versenyen ugyanis a sportág két élő legendája is tiszteletét tette. A résztvevők nagy örömére a 4-szeres világbajnok Jónyer István és a 2-szeres világbajnok Klampár Tibor a helyszínen töltötte az egész napot, ahol lehetőség nyílott autogramok kérésére, vagy élménybeszámolók meghallgatására. A múlt világbajnokai mellett természetesen a jelen legjobbjai, top válogatott játékosok, Szita Márton, Ecseki Nándor, Nagy Krisztián szintén Edelénybe érkeztek, így bombaerős mezőnyt sikerült összehozni, hetvenöt indulóval. Délelőtt zajlottak az amatőr férfi egyéni játszmák az NB III-ban és alacsonyabb osztályban szereplő játékosok részére. Az aranyérmet Köllő András szerencsi játékos szerezte meg, ezüstérmes lett Andrew Lee Miskolcról, a bronzérmet pedig ifj.Klampár Tibor vitte haza. Délután az Edelény Open férfi egyéni összevont pénzdíjas asztalitenisz verseny kezdődött. A bajnok Szita Márton lett a Celldömölki Városi és Vasutas SE színeiben, második helyen végzett Katus Krisztián ugyancsak a Celldömölki Városi és Vasutas SE játékosa, a harmadik helyezett a németországi TTC Fortuna Passau játékosa,  Nagy Krisztián lett.  A két versenyszám között különlegességnek számított a papság és a polgármesterek vetélkedése. Polgármesterek csatájában Viszokai István, Mályi polgármestere szerezte meg az elsőséget, ezüstérmes helyen végzett Molnár Oszkár, Edelény polgármestere, a bronzérmes Üveges Attila, Szögliget polgármestere lett. Különösen nagy érdeklődést keltett Molnár Oszkár polgármester és Jónyer István páros játéka a Klampár Tibor - Kocsis Fülöp metropolita érsek atya ellen, ahol az utóbbi páros bizonyult jobbnak. A rendezvényen számos közéleti személyiség is megjelent.


Molnár Oszkár - Jónyer István és Klampár Tibor - Kocsis Fülöp játéka

 

Helyezések: www.migorkat.hu

 

További híreink

Nyílt hét a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézményében

Dátum: 2024. ápr 20. 07:03

Előadások, szakmai programok és nyílt foglalkozások keretében a szülőknek és a szakmai partnereknek mutatkozott be a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye. Egy héten keresztül számos tehetséggondozó és felzárkóztató programot tekinthettek meg az érdeklődők.

Bejárás a Vízi komplexumban — a város vezetői látogatták meg az épülő létesítményt

Dátum: 2024. ápr 19. 23:31

Az elmúlt héten Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete, a térség országgyűlési képviselője és a hivatal vezetői kaptak meghívást, hogy bejárják az épülő Vízi komplexumot, miután zárul a beruházás első üteme és kezdődik a második. A látogatást követően most szombaton a lakosság számára is megnyílik a lehetőség egy hasonló programon való részvételre. Az érdeklődés akkora, hogy az első nap nyilvános túráira a helyek pillanatok alatt beteltek.

Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Dátum: 2024. ápr 19. 21:11

Megújul a kazincbarcikai Rózsa úti rendelő. A munkálatok idejére — április 24-től — a Május 1. út 13. szám alatt található egykori Központi Ügyelet helyén fogadja az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet betegeit Dr. Perjési Zsolt.

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk