https://kolorline.hu/Határtalan jókedv a kolbásztöltő fesztiválon

Határtalan jókedv a kolbásztöltő fesztiválon

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Vadnán hetedik alkalommal rendezték meg az évek óta egyre nagyobb sikernek örvendő kolbásztöltő fesztivált, február 23-án.


Fotók: Göőz Pál Művelődési Ház és Könyvtár

A Göőz Pál Művelődési Házba várták a csapatokat, valamint az érdeklődőket. Az idei gasztronómiai fesztiválra a helyiek mellett több környékbeli településről is érkeztek résztvevők.
A csapatok tökéletes ös­szhangja mellett, vidám hangulatban készültek a finom kolbászok. A színpadi műsorban fellépett a Velezd Néptáncegyüttes, majd Norbi és Dani nosztalgiás-mulatós egyvelege szórakoztatta a közönséget. Ezt követően a Flash Táncstúdió tánc­show-ját tekinthették meg a résztvevők, valamint Újvári Marika és partnere, György László nótából adott elő egy csokorra valót. A finom sültkolbászok legjobbikát három fős zsűri bírálta. 

Döntésük alapján a Siroki-Sebők csapat győzedelmeskedett. Második helyezett a Vadnai Fiatalok csapata, míg a harmadik helyet a Kolb-ászok csapata szerezte meg. A programok közben lehetőség volt kézműves termékek, házi finomságok között válogatni, és természetesen mindenki megkóstolhatta a frissen sült kolbászokat. A gyermekeket játszóház várta. Az eredményhirdetés után hajnalig tartó táncos mulatság vette kezdetét, melyhez a talp­alávalóról Újhelyi István gondoskodott.

 
 

További híreink

Bányásznapi megemlékezés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. szept 04. 12:11

Magyarországon 1951 óta szeptember első vasárnapja bányásznap, amelyet az 1919. szeptember 6-án eldördült tatabányai csendőrsortűz áldozatainak emlékére rendeznek. Kazincbarcikán idén szeptember 1-jén az Egressy Béni Művelődési Központ melletti bányászszobornál tartották a koszorúzással egybekötött megemlékezést.

Intézmények nevezhetnek még a Kolorfutásra

Dátum: 2024. szept 03. 18:57

Csak pár napra és csak pár száz regisztráció erejéig újranyílt a BorsodChem Kolorfutás nevezési ablaka meghatározott csoportok részére.

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

Tanszercsomag érkezett a városvezetőktől

Dátum: 2024. szept 03. 08:58

Minden kazincbarcikai általános iskolás diák tanszercsomagot kapott a város önkormányzatától. A változó tartalmú pakkot a 2024/25-ös tanév elején vehették át a tanulók. A városvezetők minden iskolába személyesen mentek el.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk