https://kolorline.hu/Határtalan jókedv a kolbásztöltő fesztiválon

Határtalan jókedv a kolbásztöltő fesztiválon

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Vadnán hetedik alkalommal rendezték meg az évek óta egyre nagyobb sikernek örvendő kolbásztöltő fesztivált, február 23-án.


Fotók: Göőz Pál Művelődési Ház és Könyvtár

A Göőz Pál Művelődési Házba várták a csapatokat, valamint az érdeklődőket. Az idei gasztronómiai fesztiválra a helyiek mellett több környékbeli településről is érkeztek résztvevők.
A csapatok tökéletes ös­szhangja mellett, vidám hangulatban készültek a finom kolbászok. A színpadi műsorban fellépett a Velezd Néptáncegyüttes, majd Norbi és Dani nosztalgiás-mulatós egyvelege szórakoztatta a közönséget. Ezt követően a Flash Táncstúdió tánc­show-ját tekinthették meg a résztvevők, valamint Újvári Marika és partnere, György László nótából adott elő egy csokorra valót. A finom sültkolbászok legjobbikát három fős zsűri bírálta. 

Döntésük alapján a Siroki-Sebők csapat győzedelmeskedett. Második helyezett a Vadnai Fiatalok csapata, míg a harmadik helyet a Kolb-ászok csapata szerezte meg. A programok közben lehetőség volt kézműves termékek, házi finomságok között válogatni, és természetesen mindenki megkóstolhatta a frissen sült kolbászokat. A gyermekeket játszóház várta. Az eredményhirdetés után hajnalig tartó táncos mulatság vette kezdetét, melyhez a talp­alávalóról Újhelyi István gondoskodott.

 
 

További híreink

Az utánpótlásé volt a főszerep

Dátum: 2019. márc 18. 11:28

KBSC utánpótlás eredmények / U 19, U 17, U 15, U 14,  /

Böjtöljünk: a megtisztulás és megújulás időszaka +receptek

Dátum: 2019. márc 17. 13:35

2019-ben március 6-án kezdődött a nagyböjt negyven napja, mely alatt - lemondva a zsíros-húsos fogásokról - lehetőséget teremtünk testünk és lelkünk számára a tavaszi megújuláshoz, a természettel való összhangba rendeződéshez.

Remekül szerepelt a Birkózó Szakosztály

Dátum: 2019. márc 17. 12:56

A Kemény Ferenc Sportcsarnok három szőnyege adott otthont március 16-án Egerben a 2019. évi diák II-es kötöttfogású országos bajnokságnak.

Női röplabda csapatot indít a Vegyész RC Kazincbarcika

Dátum: 2019. márc 14. 08:45

Megjelenik a női csapatok közt a Vegyész RC Kazincbarcika röplabdacsapata, hiszen ezentúl feltűnnek a leány csapatok is, az általános iskolás lányok edzője Veres István lesz.

Programajánló

Állásbörze az Északkal - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. Tornacsarnoka - Kazincbarcika, Lini István tér 4.

Simon Balázs festő kiállítása a Mezey Művészeti Központban

Kazincbarcika

Hangszert a kézbe

Kazincbarcika

14. Vitézlő teljesítménytúra

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk