KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Hazai pályán folytatná jó szereplését a KBSC

Hazai pályán folytatná jó szereplését a KBSC

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kék-sárgák a Zalaegerszeg elleni hazai sikere és a Kisvárdán megszerzett döntetlen után újból szeretnének jó eredményt elérni, most a Siófok együttese ellen.

A legutóbbi két forduló jól sikerült a Kazincbarcikának, hiszen a ZTE ellen hazai pályán 2-0-ra nyert, és idegenben a 2. helyen álló Kisvárdától is „elcsent” egy pontot. Kisvárdán remekül játszott a csapat, vezetett is, bár végül a 3 pont nem jött össze, a döntetlen így is nagyon értékes egy feljutásra törekvő csapat otthonban. Vitelki Zoltán bízik abban, hogy a Siófok ellen ezúttal is hazai győzelemnek örülhetnek a szurkolók. A Balaton-partiak gyengén szerepeltek eddig a bajnokságban, hiszen csupán a 17. helyen állnak 12 ponttal. Eddig 3 győzelem 3 döntetlen mellett tízszer kikapott a KBSC mostani ellenfele. A siófoki együttesnél a 10. forduló után menesztették Diszlt László vezetőedzőt, és testvérét Disztl Péter kapusedzőt. Az új tréner Varga Attila vezetésével 2 győzelmet, 1 döntetlen és 3 vereséget tud felmutatni a Siófok. Legutóbbi két hazai meccsükön a Nyíregyházát 1-0-ra, a Soroksárt pedig 2-1-re győzték le. Idegenben viszont nagyon haloványan szerepel a Siófok, mindössze a Csákvár otthonában elért 2-2-es eredményt tudják felmutatni a többi hat idegenbeli fellépésen nem szereztek pontot.

A Kazincbarcika vendéglátóként mindössze háromszor nem szerzett 3 pontot, az MTK ellen vereséget szenvedett (0-1), döntetlent pedig kétszer játszott: Nyíregyháza ellen 2-2-t, a Mosonmagyaróvár ellen 0-0-t. A borsodi együttes számára most egyértelműen a győzelem megszerzése a cél. Vitelki Zoltán nem foglalkozik azzal ki a találkozó esélyese, ugyanis a bajnokságban bármi megtörténhet, a másodosztály nagyon kiegyensúlyozott. A KBSC szakvezetője utalt arra is tudja, hogy az ellenfél mindössze a 17. helyen áll. Ezzel azonban nem szabad foglalkozni, fontos az, hogy a csapat a saját játékát játszva végig koncentráljon a 90 perc során. A vezetőedző szerint a vendégek szeptemberben kinevezett trénere Varga Attila új impulzust ad majd a siófokiaknak. A kék-sárgák most csak rosszabb gólkülönbségük miatt állnak a Szolnok mögött a 4. helyen az NB II-ben, de előnyük mindössze 2 pont az 5. helyen tanyázó Vác, és 3-3 a 6. Békéscsaba és a 7. Cegléd előtt. A mezőny tehát rendkívül sűrű, a Barcikának vasárnap mindenképpen győznie kell, ha tartani akarja a lépést riválisaival. A Kazincbarcika – Siófok találkozó november 12-én vasárnap délután fél kettőkor kezdődik Tiszaújvárosban. A labda Dolengó Bálint sípjelére indul útjára.

További híreink

Dupla győzelem - a tabella második helyén a delfinek

Dátum: 2018. febr 17. 17:42

Kazincbarcika adott otthont az Észak-keleti Liga Kupa Területi Utánpótlás Vízilabda-bajnokság harmadik fordulójának február 17-én.

Agytorna Idővár módra

Dátum: 2018. febr 17. 15:01

Rejtvényfejtő versenyre várta az érdeklődőket az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Kft. február 17-én a Mezey István Művészeti Központba.

Meghúzták a farsang farkát

Dátum: 2018. febr 16. 17:13

A farsang az evés, ivás, valamint a jelmezbe bújás időszaka.

Mesés karnevál a bölcsiben

Dátum: 2018. febr 16. 15:30

Farsangi ünnepséget tartottak az I.sz. Pollack úti bölcsödében február 16-án. A gyerekeket szüleik is elkísérték, így közösen töltötték kicsik és nagyok a zenés, jó hangulatú délelőttöt.

KolorTV élőben

Programajánló

Jóga

Kazincbarcika

Camoletti: Boeing, boeing - Leszállás Párizsban

Sajószentpéteri Művelődési Központ - Sajószentpéter, Sport út 32/1.

Operett est

Edelény

Vízitorna

Kazincbarcika Fedett Uszoda

Gerinctorna

Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Fitt Barcika - Ön melyik ingyenes sportfoglalkozást választaná?

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásából egész éves, ingyenes sportprogram veszi kezdetét február 19-én. Kéthavonta változó órarenddel, szakképzett oktatókkal több helyszínen, hetente legalább tíz alkalommal várják a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes, a teljes eszközparkot is az önkormányzat biztosítja.

Tollaslabda Csorba Róberttel és Székelyné Amászta Enikővel

Erősítő edzés Apostol Viviennel

Egészségmegörző torna Szopkó Rolanddal

Alakformáló edzés Grcsics Judittal

Jóga 40 felett Sütő Ágnessel

Fitt-baba Varga Judittal

Kismamatorna Szegediné Aleva Andreával

Gerinctorna Szopkó Rolanddal

Vízitorna Cselei Bélánéval

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk