Közügyek

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Atom jó kihívás!

Dátum: 2024. febr 21. 14:12

A BorsodChem nyereményjátékot hirdet alapfokú, középfokú és felsőfokú tanulmányaikat folytató diákok körében! Kiváló alkalom, hogy próbára tedd a tudásod egy atom jó kvízzel!

Ünnepnapok és hosszú hétvégék 2024-ben

Dátum: 2024. jan 07. 18:32

Több három-, négy- és hatnapos hosszú hétvége hat majd üdítőleg idén. Csokorba szedtük, hogy még időben lehessen tervezni vagy meghosszabbítani a szabadságokat.

Sztrájk a Volánbusznál - Kazincbarcikát is érinti

Dátum: 2023. dec 09. 23:26

A Volánbusz kazincbarcikai járatainak jelentős részét érinti a vasárnapra és hétfőre hirdetett sztrájk. A cikkünkben található linken keresztül elérhető az a táblázat, amely a várhatóan kieső járatokat mutatja.

Karácsonyi játékgyűjtés

Dátum: 2023. nov 28. 15:43

Karácsonyi játékgyűjtést indított Kazincbarcikán a KSZSZK november 28. és december 15. között.

Horgászati tilalom lesz szerdán

Dátum: 2023. nov 21. 23:25

Kazincbarcika Város Önkormányzatának tájékoztatása szerint a Barcika Park Nonprofit Kft. 2023. november 22-én (szerdán) haltelepítést végez a Csónakázó-tavon és a Herbolya I. tavon.

Városi zárlat méhekre vonatkozóan

Dátum: 2023. nov 07. 15:06

A mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt Kazincbarcika város közigazgatási területére azonnali hatállyal városi zárlatot rendelt el a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Edelényi Járási Hivatal.

Bármennyi zöldhulladék landolhat a kukában, de nem akárhogyan! 

Dátum: 2023. okt 18. 19:00

Segítséget nyújt a lakosságnak a zöldhulladék gyűjtésével kapcsolatban a Zöld Völgy Nonprofit Kft. Van néhány feltétel, amit muszáj betartani, ellenkező esetben nem szállítják el a helytelenül kirakott szemetet.

Miből élünk?

Dátum: 2023. okt 14. 10:10

Idén Magyarország immár negyedik alkalommal vesz részt az Európai Központi Bank által szervezett, nemzetközi Miből élünk? című adatfelvételben. A felmérésből kapott adatok felbecsülhetetlen értékű információt jelentenek a háztartások gazdasági viselkedésének megértéséhez. A felmérés célja, hogy az Európai Unió, illetve a tagállamok döntéshozói uniós szinten összehasonlítható adatokat kapjanak a háztartások vagyoni helyzetéről, jövedelmi viszonyairól, fogyasztási és megtakarítási szokásairól, eladósodottságának mértékéről.

KolorTV élőben

Programajánló

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk