Kazincbarcika

Április végén jön a Futókörök napja 2024

Dátum: 2024. ápr 10. 13:27

A tavalyi nagy érdeklődés után idén ismét lesz Futókörök napja Kazincbarcikán, méghozzá április 27-én (szombaton), a Csónakázó-tónál. Április 1-jén megnyílt a jelentkezési lehetőség, ez nem tréfa! Cikkünkben összeszedtünk minden fontos tudnivalót.

Folytatódnak az útfelújítások Kazincbarcikán — felkészül az Attila és a Paál László utca, valamint a Dekovits tér

Dátum: 2024. ápr 09. 22:17

Gőzerővel zajlik városunkban a nagyléptékű útfelújítási program. Szerdán az Attila úton, csütörtökön pedig a Paál László utca és a Derkovits tér melletti szakaszon számíthatnak az autósok a munkálatok miatt kisebb fennakadásra.

KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK — Aszfaltozással folytatódik az Újkazinc városrész útrekonstrukciója

Dátum: 2024. ápr 09. 10:07

Néhány nap múlva, a tervek szerint április 11-én (csütörtökön) megkezdődik az Újkazinc városrészben indult útfelújítás leglényegesebb szakasza, az aszfaltozás. A munkálatok várhatóan április 17-ig (szerdáig) tartanak majd.

Színes házfalfestményekhez épületek kerestetnek Kolorcityben!

Dátum: 2024. ápr 06. 16:00

Újabb színes házfalakkal bővül Kolorcity. Kazincbarcika Város Önkormányzata hirdet pályázatot azon társasházak részére, amelyek szigetelt és színezett külső fallal rendelkeznek, és szívesen biztosítanának felületet a legújabb egyedi alkotások számára.

Két okoszebra is színre lép az Attila úton

Dátum: 2024. ápr 06. 07:00

Ahogyan arról már korábban is írtunk, a „Belterületi utak felújítása” projekt keretében négy fontos belvárosi útvonal részeként zajlik az Attila út teljes aszfaltcseréje is. A fejlesztés azonban nem áll meg itt, mert két okoszebrát is telepítenek ide.

Monumentális bicikliversenyző „suhan” hamarosan Kolorcitybe!

Dátum: 2024. ápr 05. 19:00

Egy újabb szobor készül Kazincbarcika számára. Szőke Gábor Miklós legújabb alkotása a 26-os főút egyik körforgalmát díszíti majd. A szobrászművész az unikornis, az oroszlán és a kínai sárkány után most a Tour de Hongrie kerékpárversenytől megihletve formálta meg az óriási, tempósan tekerő biciklista alakját.

A játszótérfejlesztések újkora jön el

Dátum: 2024. ápr 05. 13:00

Több kazincbarcikai játszótér játékállományára jelentős bővítés vár tavasszal, hogy áprilisban-májusban már használhassák a gyerekek az új jövevényeket.

FENNAKADÁS A KÖZLEKEDÉSBEN — Aszfaltozás kezdődik hétfőn a Tóth Árpád úton

Dátum: 2024. ápr 05. 09:31

Leglátványosabb szakaszához érkezett a Tóth Árpád úton március elején kezdődött útfelújítás. Az aszfaltozás tervezetten április 8-tól 10-ig tart majd, amely érinti a közlekedést a becsatlakozó utakról, valamint a Radnóti Miklós és Móricz Zsigmond terekről is.

Jelentős támogatást kapnak idén is a civil- és sportszervezetek

Dátum: 2024. ápr 04. 22:27

Kazincbarcika Város Önkormányzata majd’ 20 millió Ft-tal segíti 2024-ben a helyben működő civil- és sportszervezeteket. A Társadalompolitikai Bizottság 39 sikeres pályázatról döntött.

Kazincbarcika megőrizte a Kerékpárosbarát Település címet

Dátum: 2024. ápr 02. 07:12

Újabb 1 évig viselheti a Kerékpárosbarát Település címet Kazincbarcika, miután sikeresen szerepelt a 2023-as pályázati kiíráson is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Flash Táncstúdió: Tánc a városban

Kazincbarcika, Fő tér

Vidám nyáresti kerti muzsika

Kazincbarcika, Avilai Nagy Szent Teréz római katolikus templom kertje

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk