Kazincbarcika

Semmelweis-nap – Polgármesteri dicséretet kapnak az egészségügyi alapellátásban dolgozók

Dátum: 2021. júl 01. 11:21

Rendhagyó módon mond köszönetet az idei Semmelweis-nap alkalmából Kazincbarcika Város Önkormányzata. A koronavírus-járvány elleni védekezésben nyújtott áldozatos munkájuk elismeréseként minden kazincbarcikai háziorvos, házi gyermekorvos, a védőnői, a fogorvosi alapellátásban dolgozó szakember és asszisztenciája polgármesteri dicséretet és jelképes jutalmat kap az elmúlt egy évben végzett kiemelkedő munkájuk elismeréséül.

A köztisztviselőket köszöntötték

Dátum: 2021. júl 01. 10:30

A köztisztviselők napja alkalmából Boldogkőváraljára tettek kirándulást a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal munkatársai. A Kazincbarcika Közszolgálatáért kitüntető díjat ott vehette át Kundrák Marianna dr. Szuromi Krisztina jegyzőtől, dr. Juhász Hajnalka aljegyzőtől, Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől.

Segítség az oltási regisztrációhoz és időpontfoglaláshoz

Dátum: 2021. jún 30. 16:21

Kazincbarcika Város Önkormányzata a továbbiakban is fontosnak tartja, hogy minél többen éljenek az oltás adta védelem lehetőségével, ezért a Barcika Art Kft. munkatársainak közreműködésével segítséget nyújtanak azoknak, akik szeretnének regisztrálni, valamint időpontot foglalni a Covid-19 elleni védőoltásra.

Lerakták a 26-os számú főút Sajószentpétert és Berentét elkerülő szakaszának alapkövét

Dátum: 2021. jún 30. 08:33

Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Juhász Zoltán László, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgató-helyettese, Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere, dr. Faragó Péter Sajószentpéter polgármestere, Molnár Oszkár Edelény polgármestere és Nyeste József Berente polgármestere közösen rakták le a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szakmai programján belül a sok éve várt, folyamatosan elhúzódó 26-os számú főút Sajószentpéter – Berente elkerülő szakaszának alapkövét június 29-én.

Tájékoztatás melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 29. 12:36

Tisztelt Felhasználóink!

Óvatosan az utakon a kánikulai melegben!

Dátum: 2021. jún 28. 12:08

Rendkívüli hőség várható az elkövetkező napokban, ezért minden közlekedőt türelemre és fokozottabb körültekintésre intünk!

Kolor Kölyöktábor – A média- és színjátszó táborba még lehet jelentkezni

Dátum: 2021. jún 28. 11:54

Érdekli a gyermekét a riporterkedés, műsorvezetés, újságírás, televíziózás, fotózás vagy a színjátszás világa? Ha igen, akkor Neki is a média- vagy a színjátszó táborban a helye! 

Áramszünet miatt szünetelt a vízijáték-show

Dátum: 2021. jún 26. 17:11

Tegnap, a késő délutáni órákban, a Mesevár Tagóvoda melletti trafóházban történt meghibásodás („kábelrobbanás”) miatt áramszünet volt a belváros egy jelentős részén, és sajnos a vízijáték-show programjai is megszakadtak! Az ÉMÁSZ szakemberi gyorsan elhárították a hibát, így fél tíztől ismét üzemelt a szökőkút.

Elmarad a Légy jó mindhalálig előadás, a jegyek visszaválthatók

Dátum: 2021. jún 25. 13:14

A Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig c. musicalét a járványügyi hatóságok döntése alapján sokáig nem volt lehetőség megtartani. Sajnos a színháznál bekövetkezett változások miatt az előadást a társulat levetette a repertoárból, így a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk. A bérlettel rendelkezők az augusztus 11-ei Páratlan páros című előadást tekinthetik meg kárpótlásul.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Új vezetőedzővel kezdték meg a felkészülést

Dátum: 2021. jún 25. 09:02

Új vezetőedzővel kezdte meg június 21-én a következő szezonra való felkészülést a Kolorcity Kazincbarcika SC. A csapat irányításával Varga Attila, UEFA Pro Licences edzőt bízta meg a klubvezetés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk