Kazincbarcika

Sikerek a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztályánál

Dátum: 2021. júl 11. 08:00

A Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztály Törökbálinton járt a Ritmikus Gimnasztika BSEV Országos Bajnokságon.

Semmelweis-nap – polgármesteri elismerés és kitüntető díj

Dátum: 2021. júl 10. 18:05

Semmelweis-nap alkalmából július 10-én délelőtt a Kazincbarcikai Kórház udvarán családi nap keretén belül köszöntötték az egészségügyi intézmény dolgozóit. A jeles napon Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere Káli Tamásnénak polgármesteri elismerő oklevelet, valamint Tátrainé Csopják Évának Kazincbarcika Város Egészségügyéért kitüntető díjat adományozott.

Véget ért az első Médiatábor

Dátum: 2021. júl 10. 08:00

Remek hangulatban telt az első alkalommal megszervezett Médiatábor. A napközis jellegű foglalkozásokon a gyerekek megismerktek az újságírás, a műsorvezetés, a kamerahasználat, a fotózás, és a riporterkedés világával.

Szalézi Rendházat avattak Kazincbarcikán

Dátum: 2021. júl 09. 14:18

Több éves álma valósult meg a Don Bosco Szalézi Társaságnak, ugyanis három éven át tartó felújításnak köszönhetően Szalézi Rendházat avattak Kazincbarcikán június 8-án csütörtökön. Az avató után bokréta ünnepséget is rendeztek a Tedd Képessé Mintaprogram részeként a Don Bosco Szakképző Iskola mellett épülő műhelycsarnoknál.

Támogatás Kazincbarcikának

Dátum: 2021. júl 09. 12:30

Több mint 800 millió forintos, fejlesztési célokra felhasználható állami támogatásban részesül Kazincbarcika, jelentette be Demeter Zoltán országgyűlési képviselő július 8-án.

Hétvégén kezdődik a Spartan Race

Dátum: 2021. júl 09. 08:00

A hétvégén, azaz július 10-én és 11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2021. júl 08. 17:02

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy az ÉMÁSZ Hálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett országos lépésekhez és felkészüljön a járványhelyzet kezelésére. A társaság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet idején is.

Hőségriadó

Dátum: 2021. júl 08. 08:36

Szerda nulla órától lépett életbe a hőségriadó, Müller Cecília országos tisztifőorvos péntek éjfélig rendelte el a hőség miatti legmagasabb, harmadfokú intézkedést.

Köztisztviselői nap - Szabó Szilvia kapta Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét

Dátum: 2021. júl 07. 10:48

Köztisztviselői nap alkalmából Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét vehette át Szabó Szilvia a Kazincbarcikai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály munkatársa. A kitüntető címet Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester adta át.

Házhoz ment a biztonság Vadnán

Dátum: 2021. júl 06. 15:34

A rendőrség a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében folytatja a „Házhoz megyünk!” elnevezésű kampányát. Legútóbb Vadnán vendégeskedett a Házhoz megyünk program.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk