Kazincbarcika

A Barcika Szolg Kft. közleménye a fűtésszolgáltatás leállításáról

Dátum: 2021. máj 04. 14:08

Tisztelt felhasználóink! Mivel a napi átlaghőmérsékletek az elmúlt hétvégén és e hét elején meghaladták a szolgáltatási szerződésekben rögzített értékeket, a Barcika Szolg Kft. 2021. 05. 10-én hétfőn leállítja a fűtésszolgáltatást Kazincbarcika távhőszolgáltatással ellátott épületeiben.

Védettségi igazolvánnyal Kazincbarcikán is látogathatók az idősotthonok

Dátum: 2021. máj 03. 09:26

Április 29-től azonnali hatállyal visszavonja a szakosított szociális intézményekben, idősotthonokban egy éve elrendelt látogatási tilalmat - jelentette be az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján, csütörtökön.

Úton a papíralapú tervezetek

Dátum: 2021. máj 03. 08:49

2021. április 15-éig kérhették az szja-bevallási tervezetük postázását azok, akiknek nincsen KAÜ-azonosítójuk. A telefonos, az SMS-es, a webűrlapos, a postai és a személyes igényléssel idén mintegy 225 ezren éltek.

Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek a vizsgák

Dátum: 2021. máj 02. 07:42

Hétfőn reggel - a járványügyi szabályok betartásával - országszerte megkezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten 71 ezren, emelt szinten mintegy kétezren adnak számot tudásukról.

Kézműves tanfolyamok indulnak

Dátum: 2021. máj 02. 07:35

A Sajómenti Népművészeti Egyesület Tudásátadás címen 50 órás kosárfonás, bőrművesség és gyöngyfűzés tanfolyamokat hirdet.

Zivatarveszély miatt az egész országra kiadták a figyelmeztetést

Dátum: 2021. máj 01. 08:15

Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki május elsejére, szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. április 30.

Dátum: 2021. ápr 30. 18:50

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Medertisztítás a Tardona pataknál

Dátum: 2021. ápr 30. 11:42

Meder-helyreállítási munkálatok végez az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság a Tardona-patakon. A patakon levonult árvizek miatt vált szükségessé a helyreállítás, aminek a munkálataira bruttó 42 millió Ft-ot fordít az igazgatóság.

Új körforgalom épül a 26-os úton

Dátum: 2021. ápr 29. 08:13

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. konzorciuma közös beruházásaként hamarosan új körforgalom épül Kazincbarcikán, a 26-os úton, a népszerű üzletközponthoz közeli bevezető úti szakaszon.

Több mint két konténernyi hulladékot szedtek össze

Dátum: 2021. ápr 29. 08:11

A Föld napja alkalmából szervezett szemétgyűjtési akciót a Kerékpár Klub Kazincbarcika április 24-én. A klub tagjai és a Kazincbarcikai Triatlon Sportklub segítői közreműködésével a Csónakázó-tó környékét tisztították meg az illegálisan lerakott hulladékoktól. Szintén civil kezdeményezésként, aznap az Ádámvölgyben az ottani kerttulajdonosok, valamint még április elején a Kiserdőben egy baráti közösség tagjai szedték össze a szemetet.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk