Kazincbarcika

Volánbusz – Közlekedési rend május 21. és 25. között

Dátum: 2021. máj 17. 11:22

2021. május 21. és május 25. között a VOLÁNBUSZ Zrt. helyi és helyközi autóbuszjáratai az alábbiak szerint közlekednek.

Csütörtök éjfél az szja-bevallás véglegesítési határideje

Dátum: 2021. máj 17. 11:00

Már csak három nap maradt az szja-bevallás határidejéig, május 20-áig! Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit – az őstermelőket, az áfás magánszemélyeket és az egyéni vállalkozókat kivéve, – annak május 20-ával automatikusan bevallássá válik a tervezete.

Letölthető a védőoltást igazoló mobilalkalmazás a szolgáltatóknak és az oltottaknak is

Dátum: 2021. máj 16. 08:00

Péntektől már ingyen le lehet tölteni azt a jelenleg tesztüzemmódban működő mobilalkalmazást, amely igazolja az oltás tényét, ezzel képes a védettségi igazolvány kiváltásra. A Google Play áruházban „EESZT alkalmazás” nevű, az App Store-ban pedig „EESZT Lakossagi” nevű applikáció nagyban megkönnyíti mind az oltottak, mind a sok embert fogadó szolgáltatók (pl. mozik, színházak, koncertek, fesztiválok, sport és egyéb rendezvények szervezőinek, vagy akár éttermek) dolgát.

Május 20-ig este 8 óráig lesz elérhető a NAV 1819-es infovonala

Dátum: 2021. máj 15. 08:40

Este 8-ig lesznek elérhetők a személyi jövedelemadóval, a programok telepítésével, valamint a nyomtatványok elektronikus elküldésével kapcsolatos menüpontok május 20-áig, a NAV 1819-es Infóvonalán.

Tájékoztatás pünkösdhétfői hulladékszállítási rendről

Dátum: 2021. máj 15. 08:33

A BMH Nonprofit Kft. ezúton értesíti tisztelt Ügyfeleit, hogy a hulladékszállítás rendje pünkösdhétfőn, azaz 2021. május 24-én nem változik. A hulladékot változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítják el.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. május 14.

Dátum: 2021. máj 14. 17:43

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

A KolorTV új műsora – B4-ek Híradó

Dátum: 2021. máj 14. 13:22

Újra jelentkezik május 14-én a KolorTV, az Ózdi Városi Televízió, a Tisza TV, valamint az Encsi Televízó B4-ek Híradóval este 18.00 órától, amely 4 Borsod megyei település: Kazincbarcika, Ózd , Tiszaújváros és Encs aktuális híreit foglalja össze.

Kimagasló szolgálat, méltó elismerés

Dátum: 2021. máj 13. 13:08

Kimagasló színvonalú szakmai munkájuk elismerésként dicséretet és jutalmat kapott négy borsodi rendőr, köztük a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságról Jaskó Judit r. főhadnagy, aki a Dohányzás-Alkohol-Drog-Aids (D.A.D.A.) iskolai program oktatásában nyújtott kimagasló teljesítményéért az „ÉV D.A.D.A. RENDŐRE” díjban és jutalomban részesült.

Tájékoztatás gázszolgáltatás szüneteléséről

Dátum: 2021. máj 13. 12:58

Kazincbarcika Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja az érintetteket, hogy 2021. május 18-tól várhatóan 2021. június 8-ig a Lini István téren folyó rekonstrukciós munkák részeként a közművezetékek átépítése és felújítása során a gázszolgáltatás az Irinyi Tornacsarnokban, valamint a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola épületében szünetel.

Újra nyitva vannak a középiskolák

Dátum: 2021. máj 13. 10:52

Május 10-én, hétfőn kezdődött el az oktatás a középiskolákban. A jelenléti oktatás során a járvány terjedésének megakadályozása érdekében a diákoknak és a tanároknak is számos protokollt szükséges betartaniuk.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk