Kazincbarcika

Lakossági tájékoztató - Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal nyitvatartása

Dátum: 2020. dec 22. 13:46

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal 2020. december 24-től (csütörtöktől) 2021. január 3-ig (vasárnapig) zárva tart.

Megépülhet a 26-os számú főút Sajószentpétert és Berentét elkerülő szakasza

Dátum: 2020. dec 22. 08:00

Jövő tavasszal megkezdődhet a 26-os számú főút Sajószentpétert és Berentét elkerülő szakaszának megépítése nyilatkozta stábunknak Demeter Zoltán országgyűlési képviselő. A beruházásról már kormányrendelet is született, ami értelmében több, mint 21 milliárd forintból valósulhat meg a több éve húzódó projekt.

Fertőtlenítőszerrel támogatta az ALTEO Nyrt. Kazincbarcikát

Dátum: 2020. dec 21. 16:32

Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. 1 millió forint értékben adományozott kéz- és felületfertőtlenítő szereket Kazincbarcika Város Önkormányzatának december 21-én.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. december 18.

Dátum: 2020. dec 18. 18:20

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma versíró pályázati felhívása diákoknak

Dátum: 2020. dec 18. 11:31

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma versíró pályázatot hirdet általános és középiskolás diákoknak három korcsoportban. A bármilyen témában készült költeményeket január 31-éig várják a deines.maria@gmail.com címre.

Pacsi Bálint a Kolorcity Kazincbarcika SC új vezetőedzője

Dátum: 2020. dec 17. 09:55

A Kolorcity Kazincbarcika SC Pacsi Bálint személyében találta meg új vezetőedzőjét. A sportszakember kinevezése már él, így a januári felkészülést vele kezdi meg csapat.

Átadták a Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma Civil díját

Dátum: 2020. dec 17. 09:37

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma 2011-ben alapított Civil díját kapják mindazok civil szervezeti vezetők, tagok, akik Kazincbarcikán hosszú időn keresztül magas színvonalon tevékenykedtek; tevékenységükkel országos, nemzetközi elismerést érdemeltek ki; önkéntes munkájuk hozzájárultak a civil szervezetek hatékony működéséhez; a közösséget a jó célok érdekében mozgósítják.

Mielőtt drónt vesz, jó ha tudja!

Dátum: 2020. dec 17. 08:00

A parlament döntése értelmében január 1-jétől kötelező regisztrálni a 120 grammnál nehezebb, a távoli pilótától 100 méternél nagyobb távolságra eltávolodni képes drónokat. Főszabályként lakott területen kívül lehet drónt szabadon használni, lakott terület felett eseti légtérkérelmet kell benyújtani, kivéve a játék drónok, azaz a 120 grammnál könnyebb pilóta nélküli eszközök esetében.

Megkezdődött az önkormányzat által biztosított textilmaszkok postaládás terjesztése

Dátum: 2020. dec 16. 16:09

Szitka Péter polgármester döntése értelmében Kazincbarcika Város Önkormányzata december végéig újabb két darab, különböző méretű (S/M, L/XL) mosható, fertőtleníthető, minősítő tanúsítvánnyal rendelkező, unikornis városlogóval ellátott szájmaszkot juttat el minden kazincbarcikai háztartásba, hogy ezzel támogassa az egyéni, otthoni koronavírus-fertőzés elleni védekezést.

Csomagok a fedélnélkülieknek és a nagycsaládosoknak

Dátum: 2020. dec 16. 12:33

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ szervezésében idén is kaptak karácsonyi csomagot a fedél nélküliek, a nehéz anyagi helyzetben élő szépkorúak, valamint a nagycsaládosok. A csomagok főként tartós élelmiszereket tartalmaztak

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk