Kazincbarcika

Év végén változik a vonatok és a buszok menetrendje

Dátum: 2020. dec 28. 09:35

A vonatok december 31-én a pénteki, január elsején a szombati, január 2-án az ünnepnapi, 3-án pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek. Módosul a Volánbuszok közlekedési rendje is: december 28. és 31. között a tanítási szüneti munkanapi menetrend szerint közlekednek a Volánbusz járatai.

A legszebb karácsonyi asztali díszek

Dátum: 2020. dec 27. 09:32

Megszületett a decemberben meghirdetett legszebb karácsonyi asztaldísz versenyünk eredménye.

Gépjárműadó: mi változik jövőre?

Dátum: 2020. dec 27. 09:06

A gépjárműadóval kapcsolatos adóztatási feladatokat jövőre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) veszi át. A változás a gépjármű-üzembentartókat (tulajdonosokat) nem érinti, plusz teendőjük nem lesz. Az első részletet március 15-e helyett elég április 15-éig befizetni.

Az Isten szeretete

Dátum: 2020. dec 26. 08:00

„Az által lett nyilvánvalóvá az Isten szeretete bennünk, hogy az ő egyszülött Fiát elküldte az Isten e világra, hogy éljünk általa.” 1János 4,9

Az ünnep titka

Dátum: 2020. dec 25. 08:00

Sokszor végiggondoltam már, hogy karácsony ünnepének miben rejlik az a különlegessége, meghittsége, amire szinte minden ember vár. Az ajándékozásban? A karácsonyi fényekben? A szépen megterített ünnepi asztalban? Abban, hogy szeretettel fordulunk egymás felé? Mindezek persze hozzátesznek valamit a karácsony szépségéhez.

Mert úgy szerette Isten a világot…

Dátum: 2020. dec 24. 08:00

Különleges Karácsony elé nézünk! A koronavírus otthonaikba zárt bennünket, biztosan nem tudjuk úgy ünnepelni majd a Karácsonyt, ahogyan megszoktuk. Valószínű az éjféli mise is elmarad... Különleges karácsony elé nézünk! Talán szomorúak vagyunk, hogy szerény lesz ez a Karácsony, de gondoljunk arra, hogy az idei fog legjobban hasonlítani Mária és József betlehemi karácsonyára, hiszen az Isten Fia a legszerényebb körülmények között érkezett erre a világra!

Új járőrautó a rendőrség karácsonyfája alá

Dátum: 2020. dec 23. 16:29

Kazincbarcika Város Önkormányzata egy Dacia Duster típusú személygépkocsit ajándékozott a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságnak december 23-án.

Brutális balesetek, amiket el lehetett volna kerülni

Dátum: 2020. dec 23. 08:00

A megváltozott időjárási, látási és útviszonyok miatt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén a megszokottnál több közlekedési baleset történt az elmúlt héten. Néhányat kiemelve ezek közül, ami a jármű téli közlekedésére történő felkészítésével, figyelmesebb, óvatosabb vezetéssel elkerülhető lett volna.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. december 22.

Dátum: 2020. dec 22. 17:16

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Lakossági tájékoztató az ünnepekhez kapcsolódó nyitvatartási és hulladékszállítási rendről

Dátum: 2020. dec 22. 16:09

A BMH Nonprofit Kft. tájékoztatja városunk lakosságát, hogy a hulladékszállítás a karácsonyi ünnepek alatt (2020. december 24 - 26.), valamint 2021. január 1-jén változatlanul, a korábbi megszokott ürítési rend szerint történik.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk