Kazincbarcika

Vigyázzunk értékeinkre mindenszentek és halottak napján is!

Dátum: 2020. okt 29. 10:58

Már a hosszú hétvégén és a hét elején is sokan látogattak ki szeretteik sírjához a kazincbarcikai temetőbe. Mindenszentek alkalmából fokozott forgalomra kell számítani a sírhelyek környékén, így pénteken és a hétvégén a szokásosnál is körültekintőbben közlekedjenek az érintett helyszíneken, hívja fel mindenki figyelmét a rendőrség.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Megszakadt a veretlenségi sorozat

Dátum: 2020. okt 28. 13:44

Megszakadt a Kolorcity Kazincbarcika SC utóbbi négy mérkőzése óta tartó veretlenségi sorozata. A Vitelki legénység vasárnap hazai pályán a Szombathelyi Haladástól kapott ki 0:1-re.

Nyilas Misi Ösztöndíj Program – A tehetség kincs!

Dátum: 2020. okt 28. 12:12

A Magyar Református Szeretetszolgálat 2020/2021 tanévben is meghirdeti a Nyilas Misi Ösztöndíj Programot. A Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítanak magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló, olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek.

Központi konyha fejlesztése Kazincbarcikán

Dátum: 2020. okt 28. 08:13

A TOP-1.1.3-15-BO1-2018-00027 azonosító számú, „KÖZPONTI KONYHA FEJLESZTÉSE KAZINCBARCIKÁN” című projekt megvalósítása Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Príma Kft. közös beruházásaként jön létre.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. október 27.

Dátum: 2020. okt 27. 14:45

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Fedett Uszoda – változik az ünnepi hétvége nyitvatartása

Dátum: 2020. okt 27. 10:39

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy az Észak-keleti Liga Kupa Területi Utánpótlás Vízilabda-bajnokság miatt 2020. október 30-án (pénteken) változik az uszoda nyitvatartása.

Őrjárat a falopások visszaszorításáért

Dátum: 2020. okt 26. 14:49

Közös járőrszolgálatot szerveztek az edelényi és a kazincbarcikai rendőrök, erdészekkel és polgárőrökkel együtt.

Két új fitneszpark épül a városban

Dátum: 2020. okt 26. 10:12

Kazincbarcika Város Önkormányzata idén júliusban a Nemzeti Szabadidős-Egészség Sportpark Program keretében két úgynevezett ’D’ típusú sportpark megvalósítására kapott támogatást, amelyeket az Eötvös téri játszótéren és a Radnóti téren alakítanak ki a közeljövőben.

A „Dózsások” sikere Székesfehérváron

Dátum: 2020. okt 25. 14:23

Október 17-18-án rendezték az Országos Atlétika Diákolimpia Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokságot, Székesfehérváron. A Megyei Ügyességi Csapatbajnokságon elért eredmények alapján a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Dózsa György Tagiskolájának csapata is meghívást kapott az országos döntőbe.

A nagyi titkos receptje – Kerüljön fel az étlapra!

Dátum: 2020. okt 25. 08:24

Ugye nálatok is van olyan recept, amit a nagyi tud a legjobban elkészíteni? Az Idősek Hónapja alkalmából várjuk a főzni vágyó nagymamák jelentkezését, akik nemcsak ízvilágban, de tálalásban is kreatívak. A választott étel kizárólag főétel lehet, amelynek elkészítését dokumentálni szükséges!