Kazincbarcika

„Megújulni, ez a lényeg!" — innovatív virágültetés Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 20. 10:00

Kazincbarcika főkertésze, Molnár Péter a virágokon keresztül hoz új színeket a színes városba. Újszerű virágosítási hulláma az első lépés egy tervszerű, évről évre továbbhaladó folyamatnak. Erről árult el érdekes részleteket a Kolorline-nak.

Sok munka — ez a titka a 90 éves Ilona néninek

Dátum: 2023. okt 19. 17:43

Családi körben ünnepelte 90. születésnapját Perge Istvánné Ilona néni, akit Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében dr. Makkai Orsolya alpolgármester és Riespler Pál önkormányzati képviselő köszöntött.

Állj, szelektálj! — mozgalmas szemléletformáló program iskolásoknak

Dátum: 2023. okt 17. 13:00

Állj, szelektálj! címmel indított környezettudatosságra nevelő programot a Sajó-Bódva Völgye és Környéke Önkormányzati Hulladékkezelési Társulás térségünk gyermekei számára. Céljuk minél többüket elérni egy mentorprogram és egy telephely-látogatás keretében, elültetve bennük a fenntarthatóság, illetve a környezet- és bolygóvédelem egyéni felelősségtudatát.

Az új trendek már Kazincbarcikán is elérhetők — névadó és házassági évforduló anyakönyvvezetővel

Dátum: 2023. okt 17. 09:00

Október 1-jétől hivatalosan igénybe vehetőek az újhullámos szolgáltatások a kazincbarcikai anyakönyvvezetőknél is. Kazincbarcika Város Önkormányzata ugyanis lehetővé tette számukra a névadó és házassági évforduló megtartását.

Isten veled, Angelika

Dátum: 2023. okt 16. 20:20

Méltósággal viselt, hosszan tartó, súlyos betegség után, 52 éves korában elhunyt városunk szülötte, R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas magyar író.

Félpályás útlezárás a Herbolyai úton

Dátum: 2023. okt 16. 14:09

Távhővezeték-csere miatt várhatóan 2 hétig félpályás útlezárásra számíthatnak az autósok Kazincbarcikán, a Herbolyai úton.

Az Úti cél: Kolorcity első kerekasztalos könyvbemutatója 

Dátum: 2023. okt 16. 12:00

Az Úti cél: Kolorcity kötetében a városhoz különböző módokon kötődő színes személyek és egy sorozatban városokat felfedező vándor tapasztalatai egyesültek. Az összetett szemszögekhez hűen, egy sokoldalú könyvbemutatóval ültek közönség elé a könyv készítői a Mezey István Művészeti Központban, köztük a könyvajánlót író kazincbarcikai születésű Rubint Rékával.

Pánik helyett profizmus – katasztrófát szimuláltak Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 16. 08:04

A Külső Védelmi Terv gyakorlaton teljes alapossággal elpróbálták, mi a teendő egy vészhelyzetben ahhoz, hogy a város lakói biztonságban legyenek. Az eredmény pedig több lett, mint kiváló.

BEFEJEZŐDÖTT A KAZINCBARCIKA - VADNA TELEPÜLÉSEK KÖZÖTTI KERÉKPÁRÚT ÉPÍTÉSE

Dátum: 2023. okt 16. 00:00

A TOP-3.1.1-16-BO1-2017-00006 azonosító számú, „Kazincbarcika - Vadna települések közötti kerékpárút létesítése” című projekt legfontosabb célkitűzése az volt, hogy a környező településeken élők kétkeréken is biztonsággal eljuthassanak Kazincbarcikára.

Virágzóan telt a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület őszi börzéje 

Dátum: 2023. okt 14. 19:03

Október 14-én délelőtt tartotta a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület az őszi, 2. virágbörzéjét, visszhangosan remek hangulatban, meglepetésekkel, polgármesteri látogatással és önkormányzati támogatás mellett.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk