Kazincbarcika

Tiszta virágos mozgalom 2023 — díjátadó ünnepség

Dátum: 2023. okt 29. 00:02

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület ebben az évben is meghirdette városszépítő mozgalmát, „Tiszta, virágos” címmel. A felhívásban az egyesület arra kérte Kazincbarcika lakosságát, intézményeit, vállalkozásait, hogy mutassák meg környezetük szépségét, küldjenek fotót az általuk gondozott virágoskertekről, készítsenek képeket az ablakaikban, erkélyeiken, lépcsőházaik környezetében pompázó növényeikről.

Parkolási tudnivalók mindenszentek közeledtével

Dátum: 2023. okt 28. 20:14

Ezen a hétvégén már egyre többen látogatnak ki Kazincbarcikán a temetőbe. Ez azt jelenti, hogy egyre nagyobb a Jószerencsét úti autósforgalom, amit a város önkormányzata ideiglenes parkolóhelyek biztosításával igyekszik kezelni, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet közreműködésével.

Térfigyelő kamerák létesítéséről is határozott a képviselő-testület

Dátum: 2023. okt 27. 16:00

A városban térfigyelő kamerarendszer létesül — erről is döntött csütörtökön Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A grémium elismerte továbbá az idén 15 éves Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub munkáját, valamint aktualizálta a város köztisztasági rendeletét is.

Kazincbarcika 2023-as megemlékezése ’56 hőseiről és örökségükről

Dátum: 2023. okt 27. 11:33

Mint minden évben, Kazincbarcika Város Önkormányzata idén is ünnepélyesen tisztelgett az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint hőseinek emlékezete előtt. A közös koszorúzás mellett beszédet mondott Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere, majd fellépett Sasvári Sándor, Jászai Mari-díjas és eMeRTon-díjas színművész, valamint Sövegjártó Áron színművész.

Utolsó fázisban a Lidl-körforgalom építése

Dátum: 2023. okt 23. 18:41

A héten az utolsó simítások egyikeként elvégzik a szakemberek a Lidl-körforgalom aszfaltozását. A munkálatok miatt személyi forgalomirányításra számíthatnak az autósok. Mutatjuk mikor.

Jókedvű kamaszok járták a várost a gyaloglónapon

Dátum: 2023. okt 23. 17:00

A hideg ellenére lelkesen állták a kihívásokat, a célpontoknál modelleket megszégyenítő profizmussal fotózkodtak, és nemcsak városismeretből bizonyultak kiválónak, de környezetvédelemből is.

Együtt ültették a fát kicsik és nagyok a BorsodChem Zrt. szervezésében

Dátum: 2023. okt 23. 12:00

Az éghajlatvédelmi cselekvési nap nemcsak az üzem dolgozóit mozgatta meg: a berentei ovisok legalább akkora erőbedobással vettek részt a munkában, mint a felnőttek. A cél pedig nem volt más, mint a természet védelme és megújítása.

Kézigránátok repültek a levegőben a Lobogók küzdelmén

Dátum: 2023. okt 23. 08:00

Három kazincbarcikai és hat miskolci iskola diákjai mérettettek meg a MATASZ által szervezett katonai akadályversenyen, de a hagyományőrzők által bemutatott fegyvereknek köszönhetően a civil nézők sem unatkoztak…

Balázs Palit is lenyűgözte a kazincbarcikai Szüreti Vigadalom

Dátum: 2023. okt 22. 16:00

Több mint ezer ember vonult végig a főutcán jókedvűen, különböző jelmezekbe vagy népviseletbe öltözve. Balázs Pali énekes szerint jó úton halad a város.

Októberi ünnep Kazincbarcikán — éljenek a szépkorúak

Dátum: 2023. okt 22. 11:48

Öröm és meghatottság – ezzel a két jelzővel írható le leginkább annak az ünnepségnek a hangulata, ami az I. Számú Idősek Otthonában zajlott Kazincbarcikán. Bár a hivatalos megközelítés szerint csupán az október 1-je számít az idősek világnapjának, a városban a szépkorúak éltetése egész október hónapra kitolódik.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk