Kazincbarcika

Koronavírus – A Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft. lakossági tájékoztatója

Dátum: 2020. márc 16. 16:54

A mai nap folyamán gondoskodunk arról, hogy az Intézményünk összes olyan betege megkapja az értesítést arról, hogy a 2020.03.17-től tervezett egészségügyi ellátása csak akkor kerül elvégzésre, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerül sor.

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: MARADJON OTTHON!

Dátum: 2020. márc 16. 12:16

A koronavírus elleni védekezés leghatékonyabb formája az emberi, fizikai kontaktok megszüntetése, vagyis ha otthon maradunk. Ez az egyetlen megoldás, hogy biztosan megvédjük magunkat és a családunkat.

Több tévés mise és istentisztelet közvetítés a közmédiában

Dátum: 2020. márc 15. 15:58

A koronavirus.gov.hu oldal felhívja a figyelmet, hogy a koronavírus-fertőzés közösségekben, zárt terekben, csoportos összejöveteleken terjed.

Meghalt az első koronavírusos magyar beteg

Dátum: 2020. márc 15. 15:36

Vasárnap, azaz március 15-én, sajnos életét vesztette egy 75 éves férfi, akit koronavírus-fertőzés gyanújával és tüdőgyulladással szállítottak a Dél-Pesti Centrumkórházba - írja a koronavirus.gov.hu oldal. A beteg a szállítást követően hunyt el.

Fertőtlenítik a vasúti szerelvényeket

Dátum: 2020. márc 15. 14:47

Teljes fertőtlenítést vezet be a MÁV a vasúti és HÉV-szerelvényeken a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként. Ez az úgynevezett záró fertőtlenítés baktérium-, vírus- és gombaellenes fertőtlenítést jelent, amely után minden kórokozó elpusztul a járműveken.

Emlékezzünk a hősökre!

Dátum: 2020. márc 15. 09:40

A koronavírus terjedésének megelőzése miatt, szinte mindenhol az országban elmaradnak az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségek.

Bezárnak az önkormányzati intézmények Kazincbarcikán

Dátum: 2020. márc 14. 17:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a koronavírus járványra való tekintettel, a biztonságos, hatékony, összehangolt védekezés megvalósítása érdekében a következő napokban, a Magyar Kormány ajánlására az alábbi intézmények bezárása mellett döntöttünk.

Értesítés új zöldhulladékgyűjtő edényzetek átvételéről

Dátum: 2020. márc 14. 16:05

A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás 2019 őszétől 1 db új 240 literes (102 cm magas x 75 cm széles) hulladékgyűjtő edényzetet biztosít ingyenesen a családi házas övezetben élő azon háztartások részére, akik már rendelkeznek az elkülönített (szelektív) gyűjtéshez szükséges edényzettel.

Az Országos Kereskedelmi Szövetség felhívása a családok biztonságos vásárlása érdekében

Dátum: 2020. márc 14. 14:25

Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) tagvállalatai (ALDI, AUCHAN, LIDL, METRO, PENNY MARKET, SPAR, TESCO) folyamatosan figyelemmel kísérik a piaci helyzetet, a Szövetség élő kapcsolatot tart fenn és együttműködik minden érintett területen a kormánnyal, a hatóságokkal, továbbá a beszállítókkal is.

Koronavírus: fontos tanácsok időseknek a fertőzés - veszély csökkentésére

Dátum: 2020. márc 14. 09:23

Fontos, hogy az idősek minél kevesebb emberrel kerüljenek kontaktusba

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk