Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők munkáját a Vatikánban állítják ki

Dátum: 2019. júl 22. 18:07

Egészen a Vatikánig jutott a Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Körének egyik alkotása, augusztusban ugyanis ott állítják majd ki a „Szárnyas oltár - Jézus születése Betlehemben” című munkájukat.

A héten megkezdődik a Fő tér fejlesztésének második üteme

Dátum: 2019. júl 22. 08:53

Július 22-én, hétfőn megkezdődik a Fő tér fejlesztésének második üteme is, amelyben a korábban kihelyezett játszótéri eszközök gyarapodnak újabb elemekkel.

Haltelepítés a kazincbarcikai tavakban

Dátum: 2019. júl 21. 14:42

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Park Nonprofit Kft. 2019-ben is célul tűzte ki, a helyi horgászok élménytelibb és eredményes tóparti kikapcsolódását. Ennek érdekében összesen tíz mázsa pontyot telepítettek a Csónakázó tóba, valamint a hebolyai egyes számú tóba.

Boldog születésnapot Kazincbarcika! – avagy egy kisfilm útja a fesztiválig

Dátum: 2019. júl 21. 09:09

Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő. Fellép és lelép: s mindenkit sok szerep vár életében. mondja William Shakespeare. Különösen igaz ez, mikor egy város múltjára tekintünk vissza. Ezernyi mozzanat, megélt és elszalasztott pillanat. Emberi sorsok és tárgyak elevenednek meg emlékfoszlányaink között.

Házfalfestmény retrospektív

Dátum: 2019. júl 20. 07:34

Kazincbarcika, a színes város koncepciójával talán nem túlzás, de mára már nemzetközi szinten is hírnevet szerzett magának. Ennek egyik sarkalatos eleme a házfalfestés, amellyel a kreativitás és kísérletező szellem jegyében sikerült a városnak emblematikus, új arculatot építeni.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

SZÍNEZZÜK KI KAZINCBARCIKA HÁZFALAIT! - KREATÍV ALKOTÓPÁLYÁZAT

Dátum: 2019. júl 14. 09:49

PÁLYÁZAT KAZINCBARCIKAI LAKÓ- ÉS KÖZÉPÜLETEKRE KREATÍV ALKOTÁSOK TERVEZÉSÉRE 2019

Grund Galeri – játszótéri körkép az igazi szakértők szemével

Dátum: 2019. júl 11. 14:27

Az egy dolog, hogy mi felnőttek mit gondolunk játszótereinkről, de az igazi lényeg mégiscsak az, hogy mit gondolnak róluk azok, akik számára épült.

Tetten ért színesfémtolvaj

Dátum: 2019. júl 11. 13:53

Az elmúlt hétvégén is bőven akadt dolguk a helyi rendészet munkatársainak. Az esetek között körözött személy letartóztatása és színesfémtolvaj tettenérése is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk