Kazincbarcika

Vízijáték-show — augusztusi menetrend

Dátum: 2023. júl 19. 11:46

A hamarosan kezdődő Kolorfesztivál 2023 kicsit módosítja a közkedvelt vízijáték-show augusztusi műsorát. Jó hír, hogy e héttől minden szombaton este extra show kínál közösségi élményt az itt élőknek vagy az idelátogató turistáknak.

Mesélő ruhák - Bánhorvátiban bepillanthatunk Sisi gardróbjába

Dátum: 2023. júl 19. 09:00

Wittelsbach Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné újraálmodott ruháiból nyílt kiállítás a bánhorváti Platthy-kastélyban. A „békebeli korból” származó huszonhét darabból álló kollekció felöleli a tragikus sorsú Sisi életútját, és többek között elmeséli az Osztrák-Magyar Monarchia megalakulásának történetét is. A tárlat szeptember 30-ig várja az érdeklődőket.

Csütörtöktől élesben működik a Mátyás-Egressy kereszteződésében az új forgalmi rend

Dátum: 2023. júl 18. 15:18

Július 20-tól, csütörtöktől elindul az új forgalmi rend szerinti közlekedés a Mátyás király út — Egressy Béni út kereszteződésében, ezzel egyidejűleg megnyílik a forgalom előtt a Lini István tér, így az autósok már át tudnak közlekedni a Tardonai útra is.

Fontos változások a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásban!

Dátum: 2023. júl 18. 09:00

2023. július 1-jétől a hulladékgazdálkodás korábbi rendszerét egy központosított rendszer váltotta fel, az ide tartozó feladatokat az új koncesszió keretében a MOL-csoport részeként létrejött MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. látja el a továbbiakban. A lakosság részére ez Kazincbarcika városában és vonzáskörzetében is több olyan újdonságot jelent, amire fontos figyelni a jövőben!

Eltűnt Szabó Kitti!

Dátum: 2023. júl 17. 18:42

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 17 éves, kazincbarcikai lány eltűnése ügyében.

Vízosztás a hőségben

Dátum: 2023. júl 17. 16:00

A város két pontján is működtet Kazincbarcika Város Önkormányzata vízosztási pontot. Ez az elmúlt héten életbe lépett kánikula miatt vált szükségessé.

Felmérik a fákat Kazincbarcikán

Dátum: 2023. júl 17. 10:28

Korábban sok városlakó kutatta, mi az oka néhány fa rejtélyes módon történt megjelölésének. Kiderült: a Life-projekt keretében megkezdődött a város zöldfelületeinek felmérése.

Százezer feletti megtekintésnél tart Kazincbarcika vízjáték-show-ja

Dátum: 2023. júl 16. 21:24

Átlépte az elképesztő lélektani határt a KolorTV új klipje, amely a Fő téri vízijáték-show legszebb pillanatait mutatja be. A közösségi médiában vírusvideóként terjed a zenés etűd, amelyet főként vármegyénk, de hazánk és Európa lakói is lájkok ezreivel jutalmaztak.

Családi körben ünnepelte 90. születésnapját Demjén Imréné

Dátum: 2023. júl 16. 16:00

Demjén Imréné július 15-én, szombaton népes családjával ünnepelte 90. születésnapját. A szellemileg mai napig aktív Hilda nénit Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere virágcsokorral köszöntötte.

Munkába álltak a diákok — augusztus végéig segítik a városi intézmények munkáját

Dátum: 2023. júl 16. 09:00

Két hónap alatt több mint 100 diáknak nyílik lehetősége Kazincbarcikán arra, hogy nyári munkát vállaljon az önkormányzatnál, illetve intézményeinél, vállalatainál. Július 3-án mintegy 50 fiatal kezdett dolgozni a számára kijelölt helyszínen. 1,5 hét tapasztalata azt mutatja, hogy jól beilleszkedtek és megtalálták a helyüket, a feladatukat.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk