Hírek

Ismét használhatja a lakosság a Jubileumi hidat

Dátum: 2021. nov 18. 13:59

Elkészült a Jubileumi híd vizsgálati jegyzőkönyve, a kordonokat eltávolítottát, így mától birtokba veheti a lakosság a már felújított átkelőt.

December 3-ig lehet jelentkezni a középfokú írásbelikre

Dátum: 2021. nov 17. 14:59

Az OH honlapján (oktatas.hu) nyilvánosságra hozta a központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető középiskolák adatait, valamint azt az elektronikus keresőfelületet, amelyen a középfokú intézmények felvételi tájékoztatói és a meghirdetett tanulmányi területek találhatók. Kazincbarcikán a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumnál szükséges a központi írásbeli felvételi megírása.

Futsal Diákolimpia körzeti döntő a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban

Dátum: 2021. nov 17. 12:48

Futsal Diákolimpia körzeti döntőt játszottak november 16-án a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban. A megmérettetésen három csapat vett részt, ahol a cél a legjobb 10 játékos megtalálása volt.

BMH – Keresik a megye hulladék figuráját

Dátum: 2021. nov 16. 12:19

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és a BMH Nonprofit Kft. alkotói pályázatot hirdet 14-20 év közötti fiataloknak. A beküldött pályázatok közül szeretnék megtalálni a megye hulladék figuráját, mely a „Ne dobd el!” című kampányuk során képviselheti a környezettudatos életmódot és jelképezi a törekvéseiket.

Klímaváltozás és alkalmazkodás

Dátum: 2021. nov 16. 11:46

A globális klímaváltozásról egyre több és több tudományos cikket olvashatunk az interneten. A klímaváltozás századunk talán legjelentősebb kihívása.

Gyakorlatoztak a lánglovagok

Dátum: 2021. nov 15. 14:12

Tűzoltó gyakorlatot tartottak a Kazincbarcikai Tűzoltóság tagjai. A feltételezés szerint az Egressy Béni Városi Könyvtárban keletkezett tűz, ami átterjedt az első emeleten lévő Gyermekek Háza-Kézművesház műhelyeire. A lánglovagok a gyakorlat során sikeresen eloltották a képzeletbeli tüzet, valamint a sérülteket is kimentették a helyszínről.

Tovább nőtt a Kolorcity Kazincbarcika SC előnye

Dátum: 2021. nov 15. 11:37

A Kolorcity Kazincbarcika SC az NB3-as bajnokság tizenhetedik fordulójában az Aqua-General Hajdúszoboszló csapatát fogadta a Kolorcity Arénában. A kék-sárgák a november 14-ei mérkőzésen tovább növelték előnyüket a rivális BKV Előre csapatával szemben.

A karácsonyra szánt küldeményeket december 20-ig adják föl a postákon!

Dátum: 2021. nov 14. 08:00

Az év csúcsszezonjára megemelt létszámmal és kölcsönzött munkaerővel készül a Magyar Posta, több futárnál pedig fizetésre való POS-terminál is lesz.

Ne dőljön be a trükköknek!

Dátum: 2021. nov 14. 08:00

A rendőrség a trükkös tolvajokra hívja fel a figyelmet.

Utolsó szakaszához érkezik az Attila úti körforgalom kivitelezése

Dátum: 2021. nov 13. 17:00

November 15-én 9 órától újabb forgalmirend-változás lesz a városi nagy volumenű közlekedési infrastruktúra-fejlesztési beruházás, a 26-os út, a Tesco melletti Attila út és a Budai Nagy Antal utca egyes szakaszait érintő körforgalom építése miatt.

KolorTV élőben

Programajánló

Értékeink nyomában - kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk